360 graden video’s

Wij maken 360 graden video's met impact voor elk budget

360 video laten maken

We maken 360 content voor elk platform. Creëer samen met ons een unieke belevenis met een mix aan nieuwe media. Onze videografen worden ondersteund door een team van 3D-artists. Met ruim honderd producties zijn we de wereld rond geweest maar genieten even veel van elk project.

1. 360 video voor marketing

Creëer een memorabel ervaring rondom uw bedrijf, product of proces. Zet de kijker centraal en dompel ze volledig onder in de ervaring. Geen afleiding en volledig toegewijd aan het verhaal. Verspreid je 360 content via VR-headsets, YouTube en internet voor een maximale bereik.

> bekijk de mogelijkheden voor marketing

2. 360 video voor educatie

We gebruiken 360 video om te leren en trainen zonder enige afleiding. Kijkers worden volledig ondergedompeld in de ervaring en zijn van begin tot eind betrokken. Met 360-animatie kunnen we complexe informatie communiceren en het onzichtbare, zichtbaar maken.

bekijk de mogelijkheden voor educatie

Ready to create impact?

1. VR video voor marketing

Creëer een memorabel ervaring rondom uw bedrijf, product of proces. Zet de kijker centraal en dompel ze volledig onder in de ervaring. Geen afleiding  en volledig toegewijd aan het verhaal. Verspreid je 360 content via VR-headsets, YouTube en internet voor een maximale bereik.

Woolrich 360

360 fashion video

Voor dit kledingmerk schoten we een 360 video hoog in de Italiaanse bergen. Deze video werd gebruikt om de nieuwe collectie te tonen aan interne stakeholders tijdens een event.

De locatie, modellen en prachtige kleding in combinatie met licht- en rookeffecten zorgde voor een productie van wereldklasse. Deze unieke manier van presenteren was destijds uniek en zorgde voor een geweldige reactie van de aanwezigen.

Virtual Gateway NL 

Safe & Healthy Food

NLinBusiness is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland met als doel ondersteuning te bieden bij het realiseren van de internationale ambities van het Nederlandse bedrijfsleven.

Wij maakten onder ander een 360 video over de wereld van gezonde en veilige voeding. Het toont antwoorden op uitdagingen op het gebied van gezonde en veilige voeding, toekomstige landbouw en de bio-circulaire economie.

Pangea Life

360 video investment trip

Pangea Life is een beleggingsmaatschappij die geld belegt op een ecologisch en sociaal duurzame manier. Hun portefeuille bestaat uit windmolenparken, zonneparken en stroomcentrales.

We hebben een 360 graden investeringsreis gecreëerd die via de website van Pangea kan worden bekeken. Tijdens de shoot werkten we samen met lokale partijen om drones en andere tools in te zetten om een spannende ervaring te creëren.

Ook indruk maken met 360 video?

2. VR video voor Educatie

We gebruiken 360 video om te leren en trainen zonder enige afleiding. Kijkers worden volledig ondergedompeld in de ervaring en zijn van begin tot eind betrokken. Met 360-animatie kunnen we complexe informatie communiceren en het onzichtbare, zichtbaar maken.

Leer zonder afleiding. Altijd en overal, met een hoge betrokkenheid en een ongekende retentie.

Gemeente Utrecht 360

VR city tour

De gemeente Utrecht geeft wekelijks een rondleiding door Utrecht aan minimaal 20 medewerkers. Deze 360 tour gaat langs iconische plekken zoals de dom maar kijkers kunnen zelf ook een locatie kiezen om de stand, inwoners en het werk te leren kennen. 

De VR onboarding wordt intensief gebruikt en bespaart Utrecht tienduizenden euro’s per jaar.

Clever 360 video

VR video voor onboarding

Dit adviesbureau geeft training over het gebruik van boordcomputers in vrachtwagens. We creëerden een realistische 360 3D-animatie over het gebruik en de voordelen deze apparaten.

Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd, wat resulteert in een efficiënter instapproces, minder training op locatie en lagere kosten.

BAM VR Safety

360 graden veiligheidstraining

Voor de Koninklijke BAM Groep hebben we een 3D 360-animatie ontwikkeld waarmee werknemers in de bouw over veiligheid en bouwprocedures leren. Zonder op de daadwerkelijke locatie te zijn.

Dit resulteert in een tijdbesparende en goedkopere trainingen. Bovendien vonden medewerkers deze manier van trainen perfect passen bij hun schema’s, informatiebehoefte en aandachtsspanne.

 

Klaar om met 360 video aan de slag te gaan?

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling
Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.
360 afdeling
Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.
3D-afdeling
Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.
Development afdeling
Van mobiele apps tot high-end simulaties.
Operations afdeling
Eventsupport en implementatiespecialisten.

Vrijblijvende een concept laten maken?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.
Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

 

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Delivery

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluation

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.