3D Stagiaire (HBO)

Core Skills: 3D / Animatie

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij maken alles wat met nieuwe techniek te maken heeft. Van een 360 graden kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Wat ga je doen

Je gaat meewerken in producties van het 3D team, je gaat nieuwe werelden bedenken en deze tot leven brengen. Ook zal je betrokken worden in het concept, om mee te denken over de uiteindelijke visuele uitingen.

De grote hoeveelheid gevarieerde projecten zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een soliede set aan skills hebt. Je gaat aan de slag met de HTC Vive, Oculus, Oculus Quest en mobiele applicaties. Je werkt aan Virtual Reality marketingcampagnes maar ook aan educatieve projecten.

Hoe ziet je team eruit?

Je team

Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot.  

Wie zoeken wij?

Vr Owl is op zoek naar een creatieve 3D stagiair die het team komt ondersteunen. Je bent in staat modellen op te bouwen en deze te animeren en zo uiteindelijk een volwaardige omgeving te creëren. Je bent jong en goed in staat om te werken aan verschillende projecten tegelijk. Je hebt passie voor nieuwe techniek en houdt van nieuwe dingen proberen!

Wat wij vragen
  • HBO of MBO (Relevante richtingen: CMD, Game design, IMVFX)
  • Je bent in staat te werken met Cinema 4D (of kan dit snel oppakken)
  • Je bent in staat te werken met Adobe CC (voorkeur voor Premiere en After Effects kennis)
  • Leergierig, passie voor creative storytelling, design, concepten
  • Je past in een jong ambitieus team
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.