3D Artist Stage

Core Skills: 3D / Animatie

Hours: Full-time (40H)

Date: Doorlopend 

3D 4 -
3D 5 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Sinds onze oprichting 7 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan part timers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met alle nieuwe technieken op het gebied van VR en AR. Van een 360 graden 3D video voor Bonduelle naar een trainingsapplicatie voor de politie. Van een virtuele race game voor Huawei tot producties voor de promotie van Nederland die zelfs onze koning heeft gezien. Met onze AR applicaties bekijk je de grootste woontoren in de Benelux, ga je op zoek naar de lekkerste vega gerechten voor de Albert Heijn en bekijk je of een traplift in je huis past voordat die geplaatst is! Aan leuke en verscheidene projecten voor grote en bekende klanten geen gebrek dus!

Wat ga je doen

Je gaat meewerken in producties van het 3D team, je gaat nieuwe werelden bedenken en deze tot leven brengen met input van eigen creativiteit. Ook zal je betrokken worden in het concept, om mee te denken over de uiteindelijke visuele uitingen.

De grote hoeveelheid gevarieerde projecten zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een solide set aan skills hebt. Je gaat aan de slag met virtual reality, augmented reality en alles wat te maken heeft met nieuwe technieken. Je werkt aan marketingcampagnes maar ook aan educatieve projecten.

Siemens Merged Cities 12 -
Star Wars1 -
3D 3 -
3D 2 -
Hoe ziet je team eruit?

Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatievelingen die binnen no-time naam hebben gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot. 

Wie zoeken wij?

VR Owl is op zoek naar een creatieve 3D stagiair die het team komt ondersteunen. Je bent in staat 3D modellen te maken, te texturen en deze te animeren om zo uiteindelijk een volwaardige VR omgeving te creëren. 

Je bent zelfstandig en niet bang om samen met het team er helemaal voor te gaan. Je bent jong en raakt niet in paniek als je aan meerdere projecten tegelijk moet werken. Communiceren met je teamleden is een van je sterke kanten en je hebt passie voor de nieuwste ontwikkelingen op gebied van VR/AR en houdt van nieuwe technieken uitproberen!

Wat wij vragen
  • HBO of MBO (Relevante richtingen: CMD, Game design, IMVFX).
  • Je bent in staat te werken met Cinema 4D (of kan dit snel oppakken).
  • Je bent in staat te werken met Substance 3D.
  • Je hebt ervaring met Unity 3D.
  • Leergierig, passie voor creative storytelling, design, concepten.
  • Je past in een jong ambitieus team.
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s.
  • Werken met virtual en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie.
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Gemeente Rotterdam, KNVB, Albert Heijn, Unilever en meer.
  • Een inspirerende werkplek met een gratis lunch, werken aan toffe projecten, leuke collega’s, een stagevergoeding van 300 euro en een vrijdagmiddagborrel met eigen biertap.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.