ClickCease

8th Wall | Candyman – I dare you

8th Wall werkte samen met Monkeypaw productions en MGM om een web-based augmented reality ervaring te creëren ter promotie van de aankomende film genaamd ‘Candyman’. 

De app maakt interessant genoeg gebruik van stemactivatie om de AR tool te starten. Het beeld van de gebruiker wordt vermengd met meer beeldmateriaal naarmate het aantal keren dat de naam wordt uitgesproken toeneemt. Dit wekt het idee dat de candyman daadwerkelijk wordt opgeroepen. De uiteindelijke trailer kan worden bekeken zodra de eindschrik is bereikt.

Na de trailer en de ervaring leidt de tool gebruikers door naar het online kopen van kaartjes voor de nieuwe film, met een kaart waarop je kunt zien in welk theater de film bij jou in de buurt draait. Andere merken zullen zich wellicht gaan richten op spraakgestuurde AR-ervaringen als deze campagne succesvol blijkt.

Merk: 8th Wall
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Monkeypaw Productions, MGM
Branche: Retail

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.