Over ons

Alles in huis. Van concept tot creatie en distributie. Een team van meer dan 30 specialisten op 5 afdelingen.

Ons team

Een multidisciplinair VR bedrijf in Utrecht met bijna 7 jaar ervaring in de virtual-en augmented reality industrie. In Utrecht en Frechen (Duitsland) hebben wij alles in huis; van concept tot uitvoering.

Wij creëren waarde in het speelveld tussen experience, technologie en innovatie. Voor multinationals, lokale bedrijven en startups, over de hele wereld.

VR Owl Alex
VR Owl Melissa
VR Owl Petar
VR Owl Koen
VR Owl Jeroen
VR Owl Jan
VR Expert Ruben

Ontdek ons AR Bedrijf uit Utrecht

Wat ons team uniek maakt

Multidisciplinair

Als een van de weinige bedrijven in Nederland hebben we alles in huis. Van een solide concept tot creatie en distributie. Verwacht een  full-service aanpak waarbij alles door ons team wordt gedaan. Elke afdeling heeft specifieke taken en vaardigheden, maar werkt als een geoliede machine.

Ervaring

We zijn sinds de eerste dag actief  in de VR / AR-industrie. We hebben headsets zien komen en gaan en hebben voor elk van hen content gemaakt. Deze ervaring zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en weten wat werk, en wat niet.

Kennis

Ervaren met elk 3D-programma en vloeiend in de meeste programmeertalen. We hebben – letterlijk – duizenden headsets beheerd. We zijn meegegroeid met de industrie. We maakten fouten en leerde veel. In ons lab ontwikkelen we SaaS producten die wij nu wereldwijd vermarkten.

Grootte

Met meer dan 30 werknemers zijn we het grootste bedrijf Nederland met een volledige focus op XR & VR. Dit betekent dat we grote projecten snel kunnen voltooien en snel kunnen schakelen. Dit terwijl we altijd garant staan voor de hoogste kwaliteit, die wij, en onze klanten eisen.

Leeftijd

De gemiddelde leeftijd van ons team is 25 jaar. Dit resulteert in een enthousiaste en ambitieuze sfeer waar iedereen zich inzet om impact te maken. Een jong team dat graag leert, nieuwe dingen uitprobeert en niet bang is om uitdagingen aan te gaan.

Ons proces

Soms is uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.