Alabama Law Enforcement Agency | Virtual Reality Training

In Mobile, Alabama, zullen ambtenaren van de stad stemmen om 50000 dollar te besteden aan de aankoop van 10 VR-headsets. De VR-apparaten zullen worden gebruikt om politieagenten te trainen in het omgaan met mensen met psychische aandoeningen zoals angst, depressie en PTSS.

De VR-simulaties plaatsen politieagenten in een levensechte situatie waar ze leren hoe ze moeten reageren op actieve schietincidenten, ontmoetingen met mensen met psychische stoornissen en het redden van slachtoffers van huiselijk geweld. Daarnaast zullen de agenten ook leren hoe ze een situatie kunnen de-escaleren, waardoor ze leren hun emoties onder controle te houden en niet alleen maar te reageren. 

Paul Prine, hoofd van de mobiele politie, zegt dat VR-apparaten politieagenten de mogelijkheid bieden om te oefenen met het omgaan met personen in de virtuele wereld en de beste leerpraktijken toe te passen in het echte leven. Het resultaat is dat zij hun politievaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Organisatie: Alabama Law Enforcement Agency
Technologie: Virtual reality
Branche: Politie

6141017a9e586ac97ab38705 Opelika Police Officer VR Training Apex Officer Alabama 1 - Virtual Reality politie

More inspiration

vr owl logo wit 1 - Virtual Reality politie

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.