ClickCease

Albron – Kipster Story Visualised

Industrie: Horeca
Technologie: Augmented Reality 
Toepassing: Corporate Storytelling

Links: Android & iOS

Vraag

Albron is een bedrijf dat foodconcepten met een verhaal bedenkt, bouwt en beheerd voor verschillende bedrijven en organisaties. Albron doet onder andere aanbestedingstrajecten voor grote bedrijven. Voor een belangrijk referentiebezoek wenst Albron om het verhaal van Kipster, een partner van Albron, middels Augmented Reality onder de aandacht te brengen. 

Kipster gebruikt resten van bijvoorbeeld bakkers om haar kippen te voeren. Dit is een van de voorbeelden waarop ze bijdragen aan het milieu en het beste voor haar kippen voor heeft.

Om op een unieke, bijzondere en innovatieve manier klanten tijdens het referentiebezoek het verhaal van Kipster te visualiseren, heeft Albron VR Owl gevraagd om een Augmented Reality (AR) concept te maken.

Oplossing

Om het verhaal van Kipster te visualiseren heeft VR Owl een AR app gemaakt. Door middel van augmented reality komt een kip tot leven op ludieke wijze. Deze kip vertelt vervolgens het verhaal van Kipster. 

Om het verhaal verder te verspreiden zijn er kartonnen borden gemaakt in de vorm van een ei. Hierop staat een QR code waarmee de app kan worden gedownload.

Resultaat

Een augmented reality applicatie waarmee het verhaal van Kipster tot leven komt op ludieke wijze.

Albron 1
Albron 2
enjoy-1024x724

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.