ClickCease

Arby’s | National French Fry Day

Arby’s ontwikkelde een web-app waarmee klanten het type frietje kunnen identificeren door ze op te nemen. Het bedrijf biedt ook kortingen in-app na gebruik van hun AI-aangedreven AR-tool.

Het merk introduceerde een AI-aangedreven web-app waarmee gebruikers de kwaliteit en kenmerken van hun snack kunnen identificeren en ontdekken door een foto te maken. De app is ontwikkeld om consumenten naar een nieuw Arby’s-product te lokken, de permanente toevoeging van het crinkle-type. De web-app detecteert ook het gekreukte type of een traditioneel type friet en identificeert het type dat ze eten.

De geïntegreerde applicatie kan mogelijk leiden tot een breder publiek, waardoor de betrokkenheid, tevredenheid en e-mail sollicitanten toenemen. Arby’s post op Instagram bereikte al meer dan 115.000 views, waardoor het aantal volgers groeide.

Merk: Arby’s
Techniek: AI
Samenwerking: N.v.t.
Branche: Consumables

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.