Augmented Reality Applicaties

Laat een AR app maken en breng je digitale informatie naar de fysieke wereld.

Augmented Reality Apps

Verrijk je fysieke communicatie met digitale AR content. We realiseren waarde voor je bedrijf met een focus op drie gebieden: marketing, support en educatie. Bij ons laat je AR applicaties maken voor mobiele apparaten, headsets en social media. 

1. Augmented Reality Marketing

Producten, tijdschriften of fysieke locaties verrijk je met AR content. Speel games, breng je product to leven en creëer unieke merkervaringen met Augmented Reality filters voor je sociale media.

> ontdek de mogelijkheden voor augmented reality marketing

2. Augmented Reality Support

Krijg overal ondersteuning van experts met AR remote expertise. Bel, deel uw uitzicht en ontvang support of instructies kunnen geven, volledig hands free.

> ontdek de mogelijkheden voor AR remote support.

3. Augmented Reality Educatie & visualisatie

We gebruiken Augmented Reality voor instructies en educatie. Visualiseer complexe materie of ontvang stap voor stap instructies om efficiënter te werken.

> ontdek de mogelijkheden voor AR educatie & visualisatie 

De mogelijkheden van AR voor jouw bedrijf?

1. Augmented Reality Marketing

Creëer interactieve brand experience met Augmented Reality. Maak complexe productpresentaties of activaties met een dedicated AR app. Daarnaast maak je eenvoudig WebAR of Social AR ervaringen zonder een app.

 

Toblerone AR Experience

In store AR activatie 

Een in store Augmented Reality activatie voor Toblerone op Schiphol. De game is volledig aan te passen met brandable content. Spelers ontvangen aan het einde een coupon om in de winkel uit te geven. 

De game zorgt voor  meer mensen in de winkel, een langer verblijf en meer uitgaven.

Olssen AR Visualiser

Productvisualiastie met AR

Deze AR applicatie visualiseert producten op elke locatie. De producten zijn te customizen zodat je gelijk ziet of het product past. Vraag een offerte op of koop het product via de Augmented Reality app.

Deze toepassing zorgde voor meer verkopen en lager aantal retouren.

Albert Heijn, Postcode Loterij & True Ideas

WebAR activatie 

Een WebAR direct mailing  campagne waarbij Gaston in 3D de 12 Vega Favorieten van de Albert Heijn presenteerde. De actie was  zonder een app, direct via het web, te ervaren,

Deze campagne werd in 2 maanden tijd door meer dan 120 duizend keer bekeken. 

JBL WebAR Experience

Online AR visualisatie 

JBL wil hun nieuwe Soundbar zo eenvoudig mogelijk promoten met AR. Bezoekers kunnen met een druk op de knop de Soundbar producten  in hun eigen woonkamer bekijken via het Quicklook-systeem van Apple.

De mogelijkheden van AR voor jouw bedrijf ontdekken?

2. AR Support

Met AR Remote Expertise bied je overal ter wereld ondersteuning, voer je onderhoud op afstand en train je personeel. Bespaar tijd, geld en breid je dienstverlening uit zonder impact op het milieu. 

Haver & Boecker

AR Remote Support

Voor het Haver & Boecker hebben we een AR applicaties ontwikkeld om de reparatie- en ondersteuningsdiensten te verbeteren.

De inzet van Smart glasses biedt de mogelijkheid voor experts om op afstand te assisteren. De monteur krijgt via een scherm visuele aanwijzingen en kan processen via een checklist afwerken.

Fugro

AR Remote Expertise

Voor Fugro  hebben we een AR platform ontwikkeld waarmee ze wereldwijd hulp op afstand bieden. 

De integratie binnen hun eigen systeem (on-premise) zorgt voor een hoge veiligheid en controle. Dankzij satelliet internet is er altijd bereik, zelfs op het midden van de Atlantische oceaan.

De mogelijkheden van AR Remote Expertise ontdekken?

3. AR Educatie

Augmented Reality apps maken maken leren visueel, leuk en efficient. Breng complexe producten, machines of processen tot leven. Geef werkinstructies of onboard nieuwe medewerkers met minimale moeite. 

Utrecht

Omgevingscommunicatie met AR

Een AR applicatie om bewoners een kijkje in de toekomst te geven. Voor Utrecht hebben we geholpen de ‘Singel’ te visualiseren met behulp van 2D-renders op locatie. Deze tools zijn ideaal voor omgevingscommunicatie en het verbeteren van ontwerp- en besluitvormingsprocessen.

Teylingen college

AR educatie platform 

Om studenten op een visuele en boeiende manier te helpen leren heeft Teylingen een AR applicatie laten maken met content management systeem. 

Hiermee studenten zelf content mee uploaden zoals afbeeldingen, video’s en 3D modellen. Met behulp van een QR code kan de AR content gevisualiseerd worden.

Deze eenvoudige applicatie maakt leren met AR voor iedereen toegankelijk.

Nohnik

AR omgevingscommunicatie

Nohnik heeft een AR app laten ontwikkelen om stakeholders op visuele wijze te informeren over de bouw van een zonnepark. 

Deze AR toepassing laat tien verschillende opties zien. Het bleek een perfect  hulpmiddel om stakeholders vroegtijdig e informeren en draagvlak te creëren.

Wil jij de mogelijkheden ontdekken?

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling
Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.
360 afdeling
Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.
3D-afdeling
Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.
Development afdeling
Van mobiele apps tot high-end simulaties.
Operations afdeling
Eventsupport en implementatiespecialisten.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

 

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.