Augmented Reality is interactieve storytelling met impact

Verrijk je verhaal of verkoop je merk met interactieve AR content. Creëer een unieke beleving en overtuig met prachtige 3D content. 

Video afspelen

Toepassingen Augmented Reality


Beleef met Augmented Reality (marketing)

Leuke en memorabele 3D experiences via social, web of via een app. Voor campagnes, events & op locatie.


Overtuig met Augmented Reality (sales)

Visualiseer en configureer je producten voor een lagere verkoopdrempel, hogere conversie en minder retouren.

Augmented Reality Experience

Zet augmented reality in voor een interactieve merkervaring in je marketingcampagne, product lancering of tijdens events.

AR Campagnes

Zet AR tijdens je campagnes voor een extra dimensie aan je communicatie. Verrijk je traditionele media met digitale content tijdens loyalty campagnes, productpromoties of printcampagnes.

Zet filters, games en andere interactieve content in voor een persoonlijke merkbeleving met een hoge share factor. Vergroot je bereik met de inzet van AR via web, social of je eigen applicatie. 

Star Wars

Een set van 63 kaarten, met personages als Rey, Boba Fett en C-3PO die tot leven komen met behulp van hologrammen, diepte-effecten en puzzels. Een groot succes met honderdduizenden views via de website.

Ranja

Een vertaling van de retail TV reclame naar een game waar je zo snel mogelijk de slip’n slide over glijdt. De game werd duizenden keer gespeeld en gedeeld via social media.

Star Wars1 - AR laten maken
Sequence 05.00 00 06 24.Still003 - AR laten maken
Ranja AR 2
20220401 102945 2048x1152 1 - AR laten maken

AR Events

Op fysieke locaties zet je augmented reality in voor entertainment, city marketing, speurtochten of de toekomst of het verleden te tonen.

Permanente, fysieke locaties worden zo verrijkt met dynamische en digitale content voor een extra dimensie aan de beleving.

Nederlandse Munt

De lancering van een unieke munt in het teken van Herman brood kreeg een extra lading door het visualiseren van kunstwerken middels WebAR. Iedereen kon via de campagne een echte ‘Brood’ in zijn huis hangen en de herdenkingsmunt kopen

Hortus

Een interactieve augmented reality kaart voor de bezoekers van de Floriade 2022. Ontdek de toekomst van het terrein met deze AR maquette. 

AR op locatie

Zet AR in voor entertainment, city marketing of speurtochten of toon de toekomst of het verleden. Permanente, fysieke locaties worden verrijkt met dynamische en digitale content voor een extra dimensie aan de beleving.

Rotterdam

De applicatie geeft een extra dimensie aan omgevingscommunicatie door bouwplannen op locatie te visualiseren. Door de QR-code te scannen, plaatst het apparaat het 3D-gebouw op de exacte locatie van het project. 

Slot Zuylen

Ontdek de geheimen en geschiedenis van Slot Zuylen in deze in interactieve ar applicatie. Bekijk 3D modellen van de loopbrug en objecten uit een middeleeuwse slaapkamer.

 

IMG 8678 - AR laten maken

Augmented Reality E-commerce & Sales

Het visualiseren van producten in 3D of het bekijken van producten in de eigen omgeving van de klant wordt steeds gebruikelijker. Zo ziet de klant direct of het product overeenkomt met de verwachtingen. 

Video afspelen
toplaminaat statue grey 01 n0020 051 toplaminaat statue grey staand 1 - AR laten maken

AR E-commerce

De inzet van augmented reality tijdens de verkoop zorgt voor een beter begrip bij de doelgroep. Visualiseer de functionaliteiten of laat de gebruiker zelf configureren. AR zorgt voor een lagere drempel, hogere conversie en minder retouren.

Dekker

Voor Dekker Zevenhuizen maakte wij een ar applicatie waarbij klanten keukenbladen en kranen visualiseren en configureren.  

Wickey

Bekijk speeltoestellen van Wickey direct via WebAR en de website in je eigen tuin. Zie direct of het toestel past en neem je kinderen vast mee in de voorpret. 

AR Sales

Je complete productportfolio in je achterzak. Vereenvoudig en verbeter je verkoopproces met productvisualisaties in augmented reality. Toon je klanten direct de functionaliteiten en mogelijkheden van je producten op elke locatie.

Otolift

Een augmented reality applicatie die adviseurs in het verkoopproces inzetten, metingen mee verrichten en de trapliften en railing visualiseren en configureren. Daarnaast kan de adviseur metingen verrichten en foto’s en video’s maken om deze met de klant te delen.

Fitbit

Bekijk de nieuwe Fitbit direct via Instagram en Facebook. Plaats de verpakking en zie hoe het product in 3D tot leven komt. Bekijk de Fitbit van alle kanten, kies je eigen kleur en deel je favoriete configuratie direct via social media.

w3 MODULAIR - AR laten maken

Techniek & kosten

Augmented reality zet je in diverse vormen in, via een mobiele applicatie, browsers of social media. De kosten voor augmented reality zitten in concepting, creatie, development en eventueel hosting. 

SocialAR

Social zoals Instagram, Facebook & TikTok. Normaal aantal functies met hoge sharefactor maar alleen voor social apps.

Kosten: € 5.000 + € 7.500
Doorlooptijd: 4-6 weken

WebAR

Content via elke browser voor alle smartphones. Minder functies en beperkte vormgeving. Lage instapkosten een hoog bereik.

Kosten: € 7.500 - € 10.000
Doorlooptijd: 6 -8 weken

AppAR

De meeste mogelijkheden in opties en vormgeving. Download via de app stores en geschikt voor alle smartphones.

Kosten: € 15.000 +
Doorlooptijd: 12 - 14 weken

Augmented Reality maken met onze Experts

Video afspelen

En multidisciplinair team met bijna 7 jaar ervaring in de Augmented Reality industrie. In Utrecht hebben wij alles in huis; van concept tot uitvoering.

Wij creëren waarde in het speelveld tussen experience, technologie en innovatie. Voor multinationals, lokale bedrijven en start ups, over de hele wereld.

Ons proces

Onze proces voor ar ontwikkeling is helder en efficiënt.
Van een gratis concept tot een eindproduct.

1. Inspiration

Vrijblijvende kennismaking, inspiratie en inzicht in je wensen en behoeften.

Output: Afspraak conceptmeeting

2. Concepting

Definiëren van de business case en input voor het concept en de kostenraming.

Output: Concept deck & quote

3. Kick Off

Bespreken verantwoordelijkheden en  planning voor een succesvol project.

Output: planning

4. Design

Een document met art direction, users flow en overig aspecten om ontwikkeling te starten.

Output: Design document

5. Creation

We leveren twee versies voor feedback om te voldoen aan de verwachtingen

Output: Alpha, Beta

6. Delivery

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start.

Output: Final product

Veelgestelde vragen over het laten maken van AR

Wij krijgen vaak dezelfde vragen, lees het antwoord hier!  Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact op

De kosten voor het laten maken van AR apps hangt af van de toepassing en het platform. Simpele AR filters voor social media of een eenvoudige visualisatie is goedkoper dan een complexe mobiele applicatie. De kosten beginnen bij zo’n 5000 euro en kunnen oplopen naar enkele tienduizenden.

Wij maken primair augmented reality apps voor mobile devices zoals smartphones en tablets. Hiermee heb je de meeste functionaliteiten en het hoogste bereik. Natuurlijk maken wij ook augmented reality apps voor devices zoals de Hololens.

In grote lijnen kun je drie soorten augmented reality apps onderscheiden;  mobile, social en ‘gewone’ AR applicaties. Deze hebben allen voor-en nadelen met betrekking tot het bereik. Heb je meer vragen over het ontwikkelen van een AR app? Neem dan contact op.

De meeste virtual reality projecten voor marketing worden binnen 8-10 weken opgeleverd. Afhankelijk van de complexiteit en onze huidige bezetting.

AR-toepassingen kunnen een cruciale rol spelen in de digitale transformatie van jouw bedrijf door virtuele objecten en digitale informatie te integreren in de fysieke wereld.

Dit kan helpen bij het verbeteren van klantinteracties, het optimaliseren van operationele processen, en het bieden van nieuwe en verbeterde producten en diensten door het creëren van een gemengde realiteit waarin fysieke en digitale elementen naadloos samengaan.

Een AR bril en mobiele apparaten kunnen de beleving van de virtuele wereld verbeteren door een virtuele laag van digitale objecten en informatie over de echte wereld heen te leggen.

Dit kan gebruikers in staat stellen om interactieve en immersieve ervaringen te hebben, zoals het bekijken van digitale beelden en 3D-modellen in hun fysieke omgeving, wat de grenzen tussen de digitale en fysieke wereld vervaagt.

Vaak beschikt een bedrijf zelf over de nodige 3D modellen voor ar. Dit is vooral het geval bij bedrijven die zelf producten maken. Wij kunnen deze 3D modellen optimaliseren voor gebruik met augmented reality.

Daarnaast kunnen wij 3D modellen aankopen en natuurlijk zelf maken. Dit is wel van invloed op de kosten van de augmented reality app.

Je zet virtual reality voor je marketing in wanneer je kleine groepen mensen een unieke ervaring wilt bieden op locatie.

Deze ervaring kun je het beste uitgebreid vastleggen zodat je voldoende content hebt voor je andere kanalen. Denk aan foto’s, aftermovies of in game footage.

De ontwikkeltijd van een augmented reality applicatie verschilt.

Een eenvoudige toepassingen zoals filter kost enkele weken, een meer complexe applicatie kan enkele maanden duren. Gemiddeld duurt het laten maken van een ar app zo’n 4-8 weken. 

Het bereik van de virtual reality experiences zijn relatief klein omdat je voor elke interactie een VR bril nodig hebt. Natuurlijk kun je voor je vr marketing gebruik maken van branded VR headsets om je bereik te vergroten. De share factor is wel hoog waardoor mensen hun VR ervaring snel delen via socials of andere kanalen.

De integratie van augmented reality met artificial intelligence kan slimme AR-apps creëren die niet alleen digitale objecten in de echte wereld plaatsen maar ook de omgeving begrijpen en interactief reageren op gebruikersinput.

AI kan bijvoorbeeld worden gebruikt om objectherkenning, spraakherkenning, en voorspellende analyses te bieden, waardoor AR-apps contextueel bewust worden en gebruikers relevante en gepersonaliseerde informatie en ervaringen kunnen bieden.

AR-technologie kan worden gebruikt om een digital twin, een digitale replica van een fysiek object of systeem, te visualiseren en te interactie met deze in de echte wereld.

Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de industrie om complexe machines of processen te monitoren, te analyseren, en te optimaliseren door virtuele informatie en analytics te overlayen op de fysieke wereld, waardoor ingenieurs en technici inzicht krijgen in prestatiegegevens en potentiële problemen in real-time.

Voor wie wij augmented reality maken

vw logo - AR laten maken
Zoom logo - AR laten maken
ah log - AR laten maken
opel logo - AR laten maken
huawei - AR laten maken
vw logo - AR laten maken
Zoom logo - AR laten maken
ah log - AR laten maken
opel logo - AR laten maken
huawei - AR laten maken
star wars loog - AR laten maken
dekker logo - AR laten maken
kpn logo - AR laten maken
star wars loog - AR laten maken
vrumona logo - AR laten maken
fitbit logo - AR laten maken

Wat klanten zeggen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.