ClickCease

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf. 

In realtime bekijken de makers zowel hun eigen omgeving als het 3D AR-schilderij dat ze co-creëren. Gebruikers kunnen verschillende effecten en bewerkingen toevoegen, zoals muziek, stickers en tekst, voordat ze deze posten op hun TikTok-accounts. Voor extra betrokkenheid onder vrienden en volgers, kunnen kijkers ook commentaar geven en remixen zoals het aanvragen van een duet of het editen van de originele video. 

De hashtag met de naam: #Bell5GPaintPortal heeft al meer dan 400 miljoen views bij elkaar gegenereerd, met verschillende TikTok influencers als advertenties, zoals Justin Hopper.

Merk: Bell Mobility
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: TikTok Canada
Branche: Detailhandel

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

616e014016272.image Art

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

20211018_SnapShack3_3x2 Reality Check

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.