Bob Car Wash – High Speed Onboarding

Industrie: Automotive
Technologie: 360
Toepassing: Onboarding

bob autowas 1@2x 2 - Bob Car Wash

Vraag

Bob Autowas is een innovatieve wasstraat met 18 vestigingen in binnen- en buitenland. De autowasstraat zocht naar een manier om hun medewerkers sneller en effectiever op te leiden via hun onboarding proces.
Het onboarding proces bevat vier elementen: The spirit of Bob Autowas, Begeleiding en veiligheid, representativiteit en professionaliteit. Om afleidingen en prikkels de baas te zijn, zijn er vijf verschillende 360° video’s gemaakt met het doel om de inwerkperiode te versnellen en de klanttevredenheid te verhogen.

Oplossing

Elke 360° video bespreekt een ander onderwerp. De vijf onderwerpen die worden besproken zijn: de kassa, wasstraat, interieur band, auto spa en stofzuiger plein. De video’s laten stapsgewijs middels visuele voorbeelden en instructies zien hoe je als nieuwe medewerker te werk gaat. Het nieuwe onboarding proces zorgt voor een snellere inwerkperiode voor nieuwe medewerkers en verhoogt uiteindelijk de belevingservaring van de klant.

Resultaat

De 360° video’s worden klassikaal aan vier werknemers getoond met VR Sync hierdoor heeft de trainer de regie. Middels onze VR Sync box (router) creëert de trainer op een willekeuriger locatie zijn eigen netwerk waardoor de VR-training snel, gemakkelijk en stabiel is in gebruik. Medewerknemers zijn nu goed geïnformeerd over hun taken en doen hun werk sneller en beter.

BOB autowas
BOB autowas 2
vr owl logo wit 1 - Bob Car Wash

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.