ClickCease

Boeing | Astronaut VR-Training

Boeing zal in 2021 bemanningsleden van NASA naar het International Space Station vliegen. Een astronaut die een ruimtereis gaat maken moet enorm veel training doorstaan. Boeing gebruikt hiervoor virtual reality.

Dankzij de verbeterde resoluties van VR-headsets is het mogelijk om een cockpit te creëren die scherp genoeg is om te lezen. De VR-trainingen van Boeing behandelen alle aspecten van de missie van de astronauten, van het opstijgen en het loskoppelen tot het landen en alle stappen daar tussenin. 

Het lezen van alle knoppen en schakelaars in de cockpit is van belang en dankzij de Varjo headset is dit nu mogelijk. Virtual reality trainingen hebben als voordeel dat astronauten overal op afstand kunnen trainen. Boeing zet de VR-trainingen in bij de astronauten en ziet in de toekomst hetzelfde soort trainingen in te zetten voor andere vliegtuigen en veiligheidssituaties.

Brand: Boeing
Tech: Virtual reality
Branche: Luchtvaart

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

USAF Defensie

US Air Force | Medische VR-Training

De USAF en USSF werken samen met SimX om virtuele trainingen in te zetten.

Fort Myers PD Hulpdiensten

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste.

Meer informatie over VR Training?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

info@vrowl.nl

030 71 16 158

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.