ClickCease

Retail

Virtual & augmented reality voor retail

VR voor Retail

1. Training & onboarding

2. Simulatie

3. Visualisatie

4. Recruitment & onboarding

Ready to create impact?

AR voor Retail

1. Visualisatie

2. Support

3. Educatie

Ready to create impact?

1. Marketing

Creëer boeiende merkervaringen met Augmented Reality.

MontBlanc

Lancering smartwacth

Montblanc staat bekend om hun luxeproduct: van horloges tot pennen. Voor de introductie van hun nieuwe smartwatch hebben we een live, online VR-presentatie georganiseerd voor influencers over de hele wereld. De launch is meer dan tienduizend keer bekeken en kreeg aandacht van tal van tech- en influencers-kanalen.

GP Design:

Zaklamp mini game

GP Design staat bekend om hun batterijen maar dit bedrijf verkoopt onder andere ook zaklampen. Om hun nieuwe lijn te promoten hebben we een mobiele VR-ervaring voor de Oculus GO ontwikkeld waarin de productvoordelen in een game worden getoond. Het wordt met groot succes gebruikt in de communicatiestrategie van GP Designs.

Adidas Deerupt

Sneaker lancering in VR

Voor de lancering van de nieuwe Deerupt sneaker hebben we een WebVR-presentatie van de sneaker ontwikkeld met een 3D-model. Deze campagne werd samen met andere dere bureaus ontwikkelt en bereikte influencers zoals Kendall Jenner & Post Malone. De eerste immersive sneaker launche zorge dan ook voor veel tractie.

Ready to create impact?

2. Support

Bied overal ter wereld ondersteuning, voer onderhoud op afstand uit en bespaar tijd en geld.

Baker Tilly

Rebranding en naamsverandering

Een van ‘s werelds meest vooraanstaande accountantskantoren ging een rebranding proces door. We hebben een ervaring gecreëerd om medewerkers te informeren over de komende veranderingen en de impact op de organisatie. Het werd getoond aan alle 1000 werknemers, op 15 verschillende locaties met behulp van branded VR Cardboards. Passend bij de boodschap; ‘Now, for tomorrow’.

Tech Data:

Intellectueel leiderschap in VR

Een wereldwijde distributeur van technologische producten, diensten en oplossingen die klanten helpen op de hoogte te blijven door o.a. evenementen te organiseren. Om de klant te informeren over de mogelijkheden van de cloud hebben we een VR-ervaring gecreëerd die verschillende use cases visualiseert. Het werd met groot succes aan alle bezoekers getoond tijdens een van hun knowledge events.

KLM

Werving door innovatie

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft een uitdaging in het vinden van nieuwe medewerkers voor de IT-afdeling.
Om hen te helpen hebben we een interactieve 360-ervaring gecreëerd. Kandidaten krijgen locaties zoals de startbaan te zien waar scenario’s en vragen te zien zijn. Naast het bepalen van het potentieel is het ook een geweldig marketingtool voor KLM.

Ready to create impact?

3. Educatie

Breng complexe materie tot leven en maak processen en data inzichtelijk met visuele communicatie.

Coca Cola

Kerstmis VR rit

De beroemde Coca Cola trucks rijden elk jaar door Duitsland. Wij ontwikkelde een VR simulator waarbij 16 deelnemers gelijktijdig door een kerstlandschap sleeën. De inzet van een motion platform zorgde voor een een memorabele ervaring voor alle leeftijden. Duizenden bezoekers maakte op spectaculaire wijze kennis de magie van een Coca Cola kerst.

Huawei

Het 5G netwerk promoten

Om de voordelen van 5G uit te leggen vroeg Huawei ons om meerdere VR-ervaringen te creëren. We ontwikkelden onder andere een 5G-race tussen twee op afstand bestuurbare auto’s, een drone livestream en een VR-game. De ‘5G Experience’ bezocht vele landen in Europa en informeerde zowel consumenten als bedrijven over de komende 5G-revolutie.

Blue Curacao

Branded game op location

Om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden ontwikkeld wij een VR game voor de de bezoekerslocatie op het eiland. Spelers moeten zoveel mogelijk flessen vangen en zo goed mogelijk gooien voor een high score. De interactieve game zorgt voor een leuke afsluiting van het bezoek en zorgt dat mensen langer in de bar blijven hangen.

Ready to create impact?

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling

Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.

360 afdeling

Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.

3D-afdeling

Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.

Development afdeling

Van mobiele apps tot high-end simulaties.

Operations afdeling

Eventsupport en implementatiespecialisten.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

 

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

DEPT

‘’VR Owl leverde waardevolle creatieve en technische kennis. Hun enthousiasme is aanstekelijk en maakt het werken met hen leuk en belonend.’’

Woolrich

“VR Owl heeft ons gedurende het hele proces ondersteund. Ze deden dit feilloos en we zijn zeer tevreden met het resultaat’’

Salesforce

"Het hele team was erg blij met de masterclass, we hopen in de toekomst weer met je samen te werken!"

RWS

‘’Van harte aanbevolen. VR Owl had een goed oog voor onze eigen inbreng en realiseerde zich snel wat we in gedachten hadden.’’

Wij horen graag van je

Ben je op zoek naar inspiratie, heb je een vraag of een geweldig idee? Neem contact op met één van onze experts voor een gratis consult.

Informatie

VR Owl 
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, The Netherlands
0031 30 71 16 158
info@vrowl.io

Uil VR Solutions B.V.
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Terms & conditions

[hrf_faqs category=’Retail’]

COPYRIGHT © VR OWL 2020

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.