ClickCease

Burgers’ Zoo | Animal Tour

Burgers’ Zoo ontwikkelde een augmented reality applicatie voor klanten die hun favoriete route in het park willen lopen. De applicatie helpt klanten tijd te besparen of ervoor te zorgen dat ze alles gezien hebben via vooraf gedefinieerde paden.

Gebruikers van de app hebben de mogelijkheid om de live view functie te gebruiken. Met deze functie kan de gebruiker virtuele pijlen volgen die de klant in de juiste richting wijzen. Dit betekent elk pad dat de gebruiker wil nemen door het selecteren van de dieren die ze willen zien. De live-functie wordt aangedreven door bakens die in de dierentuin zijn geplaatst, waardoor de informatie wordt bijgewerkt op de telefoon van de klant. De gebruiker krijgt ook extra informatie over hun favoriete dieren door op hun icoontjes te tikken.

De Burgers’ Zoo app is nu beschikbaar en wordt goed ontvangen in de App store, vooral door mensen met een handicap, die vooraf hun route kunnen bepalen voordat ze naar Burgers’ Zoo gaan.

Merk: Burgers’ Zoo
Technologie: Augmented reality
Samenwerking: Capitola
Branche: Retail

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.