ClickCease

Club Brugge | A Unique Journey

Club Brugge heeft in samenwerking met Yondr en Bits of Love zeven unieke AR-missies geproduceerd, die verspreid zullen worden langs een historische route van 1,9 kilometer rond de stad.

QR-codes kunnen worden gebruikt door inwoners, supporters en toeristen om missies te vervullen op tal van locaties in de stad. Probeer een penalty tegen doelman Simon Mignolet, sprint met Noa Lang of neem een selfie met Charles De Ketelaere terwijl je langs de monumenten van Brugge wandelt. Na het voltooien van de laatste doelstelling, leidt de weg naar de nieuwe City Shop. Het nieuwste jubileumshirt wordt er getoond, en de spelers die de hele tocht hebben voltooid, krijgen een klein cadeautje.

De augmented reality-ervaring werd gecreëerd met de bedoeling een jonger publiek aan te trekken dat geïnteresseerd is in AR-technologie.

Merk: Shake Shack
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Yondr & Bits of Love
Branche: Sport

More inspiration

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Retail

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

20211018_SnapShack3_3x2 Retail

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen.

Japanese Tea Garden Travel

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.