Coachella | AR Stage

Coachella is misschien wel het grootste en meest bekende muziekfestival ter wereld. Het jaarlijkse feest vindt plaats in Indio, Californië en voegde dit jaar een complete AR-ervaring toe aan de Sahara Tent.

De ervaring verandert de Sahara Tent in een kosmisch spektakel. Met de Coachella-camerafunctie in de gelijknamige app  hebben bezoekers toegang tot de ervaring. Door te kijken van naar de schermen in de tent komen astronauten, planetaire objecten en ruimtestations tot tot leven boven de mensenmassa. De interactieve ervaring reageert op elke op zowel de bezoeker als de fysieke ruimte.

Volgens de woordvoerder van Goldenvoice, het bedrijf achter Coachella, is de AR activatie slechts een eerste stap. Ze willen dit soort technologieën meer naar muziekfestivals brengen, omdat bezoekers echt genieten van dergelijke immersive experiences. 

 

Brand: Coachella
Agency: Goldenvoice
Tech: Augmented Reality
Branche: Music

Related Inspiration

vr owl logo wit 1 -

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.