CSC | 360 Bedrijfspresentatie

De klant

CSC is de pionier in de productie en installatie van self-storage units met meer dan 30 jaar ervaring.  Zij helpen klanten bij het realiseren van self storage locaties door heel Europa met een hoge mate van betrokkenheid in het gehele proces.

De vraag

CSC industries was op zoek naar een innovatieve manier om hun bedrijf onder de aandacht te brengen tijdens en beurs. Het doel was om het bedrijf en de diensten te introduceren bij potentiële klanten en hen te laten investeren in een self storage unit. Het was belangrijk dat de kijker werd geïnformeerd over het proces, de mensen en de unique selling points van het bedrijf.

De oplossing

De video gaat diep in op het proces van het ontwikkelen van een self-storage faciliteit. Van het eerste contact tot de planning en installatie en de follow-up. De kijker krijgt meerdere locaties te zien van toekomstige en bestaande projecten en maakt kennis met de verschillende betrokken afdelingen en medewerkers.

 

Het resultaat

De video stelt het bedrijf in staat om hun bedrijf op een meeslepende en innovatieve manier onder de aandacht te brengen.  Het vestigt de aandacht op hun stands en geeft kijkers een uniek en overtuigend kijkje achter de schermen.

Play Video

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.