ClickCease

DAF Trucks | Start The Future

DAF Trucks heeft een gloednieuwe augmented reality app ontwikkeld voor DAF liefhebbers. De app is een interactieve online virtuele ervaring, waarbij elk detail van de nieuwste generatie DAF-trucks wordt weergegeven. Met de software kunnen gebruikers de vrachtwagens verkennen en plaatsen waar ze maar willen.

De grootste aantrekkingskracht is de mogelijkheid om de nieuwe generatie XG en XG+ virtueel te besturen. Deze virtuele ervaring wordt ondersteund door de showroom ‘Start the Future’. Dit geeft een persoonlijk tintje aan de binnenkort uit te brengen trucks en een manier om belangrijke functies te ontdekken.

Het bedrijf pusht hun brandstofefficiëntie en kwaliteit van de vrachtwagens om prospects aan te trekken via de AR-app en de fysieke ervaring, waardoor de verkoopcijfers en merkbekendheid toenemen. Er zijn in de eerste maand meer dan duizend bestellingen gedaan, wat het succes bevestigt.

Merk: DAF Trucks
Techniek: AR
Samenwerking: N.v.t.
Branche: Retail

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.