De 2e editie van het VR Café in Amsterdam

26 en 27 januari is het weer zover, het VR Café in Amsterdam zal weer zijn deuren openen aan de Oudzijds Voorburgwal 67. Dit evenement zal wederom gehost worden door Yokiyo.

VR Café Amsterdam

De vorige editie was binnen enkele uren uitverkocht, om deze reden is er besloten om niet één maar twee avonden te organiseren. Tijdens deze avonden kun je ervaring opdoen met de nieuwe Samsung Gear VR, de beste VR bril van dit moment. Tevens zal het Café gelden als ontmoetingsplek waar vr-enthousiastelingen kunnen praten over nieuwe technologie, en waar iedereen zijn creativiteit kwijt kan.

Naast de Gear VR, die in grote getalen aanwezig zal zijn. Is de Oculus Rift ook aanwezig, niet de consumentenversie maar de ontwikkelaarsversie. De 2e editie van het VR café zal dus uitgebreider zijn, met meer hardware en meer bezoekers. De Samsung Gear VR, de Oculus Rift en diverse andere brillen zullen er voor zorgen dat niemand zich ook maar een moment zal vervelen. De kosten voor een avond in het vr café zijn 10 euro per kaartje.

Bestel hier je tickets

https://www.youtube.com/watch?v=PfqQD-6poc0

Tim Nijland
Tim Nijland
Mijn interesse voor XR begon in 2012 met de DK1 die ik op Kickstarter kocht. Sindsdien focus ik mij op VR, AR & MR voor de zakelijke markt en deel ik mijn visie én passie online via deze website en offline op events, beurzen en tijdens workshops.

Inhoudsopgave

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.