Design stagiaire (HBO)

Core Skills: Design / concepting 

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Marketing 2 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 7 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan part timers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met alle nieuwe technieken op het gebied van VR en AR. Van een 360 graden 3D video voor Bonduelle naar een trainingsapplicatie voor de politie. Van een virtuele race game voor Huawei tot producties voor de promotie van Nederland die zelfs onze koning heeft gezien. 

Met onze AR applicaties bekijk je de grootste woontoren in de Benelux, ga je op zoek naar de lekkerste vega gerechten voor de Albert Heijn en bekijk je of een traplift in je huis past voordat die geplaatst is! Aan leuke en verscheidene projecten voor grote en bekende klanten geen gebrek dus!

Wat ga je doen

Als design stagiaire zul je veel bezig zijn met het ontwikkelen van creatieve concepten in storyboards, scenario’s, wirefires en flowcharts. Daarnaast zul je veel werken met VR/AR applicaties en 360-graden video.

Als designer pas je creatieve methoden en technieken toe voor het ontwikkelen van ideeën. Je verbindt doelen en wensen van zowel gebruiker als opdrachtgever in het concept, kan eigen ideeën verbeelden en bedenkt passende oplossingen voor het probleem of de behoefte. Daarnaast ga je actief op zoek naar inspiratie en heb je oog voor detail. Verder heb je kennis van interactie, storytelling, beleving en vormgeving.
ABNAMRO UItmarkt 2017 Lounge Eiland 13 1600x1067 uai 1032x688 1 -
Pico 2 1 -
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. 

Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een en zelfstandige stagiair die gedreven is om ons jonge bedrijf en naar een hoger niveau te tillen. Iemand die zijn of haar mannetje staat, input uit de organisatie durft te halen en zelf met nieuwe ideeën komt. De meeste stagiaires blijven aan boord als freelancer, oproepkracht of vaste medewerker. Daarom zoeken wij iemand met ambitie en gedrevenheid.
Wat wij vragen
  • WO of HBO werk- en denkniveau
  • Je bent leergierig en hebt affiniteit met nieuwe technieken
  • Je kent de basis Adobe creative suite (XD, Photoshop, Illustrator en InDesign)
  • Je past in een jong ambitieus team 
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.