Developer (40 uur)

Core Skills: Unity 

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Desley 1 -
Huawei 2

 Wie wij zijn

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Wij hebben 6 afdelingen; marketing, sales, creative, development, 3D & operations.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. Dit komt ook tot uiting in de sfeer op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij maken 360° video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze VR apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Onze augmented reality toepassingen brengen de wereld tot leven met filters,  3D modellen en werkinstructies.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing- en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & Frankrijk.

Dit ga je doen

Je wordt ingezet op verschillende VR-development projecten voor verschillende platformen zoals , Google Cardboard, Oculus Rift en HTC Vive. 

De werkzaamheden variëren tussen het bouwen en onderhouden van serieuze AR/VR projecten en het meedenken en ontwikkelen van nieuwe projecten. Je neemt de eerste stappen in server development en leert hoe het is om een applicatie dynamisch en modulair te maken.

Wie zoeken wij?

Wij zij op zoek naar een fulltime virtual reality developer (Unity). Je bent sterk in Unity en hebt veel kennis van C#. Je weet hoe je een applicatie moet publiceren en kan omgaan met 3D, 360 video en 360 foto bestanden. 

Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual reality. Daarnaast heb je gezonde interesse in verscheidene soorten development en technieken.

 

VR Event 5 2 -
Ranja AR 2
Wisse meeting -
Hoe ziet je team eruit?

Je maakt deel uit van de afdeling Development. Sinds onze oprichting 6 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 35 vaste medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. 

Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot.

Wat wij vragen
  • HBO (Relevante richtingen: CMD, Gamedevelopment enz.)
  • Je bent in staat te werken met Unity en C#
  • Je bent leergierig
  • Je hebt kennis van Virtual Reality
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent in staat snel nieuwe technieken te leren
  • Je past in een jong ambitieus team

 

Wat wij bieden

 –  Een uitdagende en dynamische werkplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
 –  Werken met virtual- en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 –  Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Politie, KNVB, KLM en meer

Interesse?

Solliciteer dan direct door een korte motivatie met cv en portfolio te sturen naar: gydo@vrowl.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.