Development Stagiaire (HBO/WO)

Core Skills: Unity / C#

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Marketing 2 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 7 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan part timers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met alle nieuwe technieken op het gebied van VR en AR. Van een 360 graden 3D video voor Bonduelle naar een trainingsapplicatie voor de politie. Van een virtuele race game voor Huawei tot producties voor de promotie van Nederland die zelfs onze koning heeft gezien. 

Met onze AR applicaties bekijk je de grootste woontoren in de Benelux, ga je op zoek naar de lekkerste vega gerechten voor de Albert Heijn en bekijk je of een traplift in je huis past voordat die geplaatst is! Aan leuke en verscheidene projecten voor grote en bekende klanten geen gebrek dus!

Wat ga je doen

Je wordt ingezet op verschillende VR en AR development projecten en gaat veel samenwerken met 3D artists, 360 videomakers en creative directors. Je gaat VR-applicaties bouwen voor verschillende platformen van de Cardboard, Meta Quest 2 tot aan de HTC Vive Focus 3 en Pico Neo 3.

In je tijd bij ons bouw je een brede skillset op en leer je hoe je een conceptueel idee kan omzetten naar harde code. Je neemt de eerste stappen in server development en leert hoe het is om een applicatie dynamisch te maken.

ABNAMRO UItmarkt 2017 Lounge Eiland 13 1600x1067 uai 1032x688 1 -
Pico 2 1 -
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De development tak heeft nu 7 vaste medewerkers met allemaal hun eigen specialisme waarvan veel te leren valt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een development stagiair die ons VR-development team komt ondersteunen. Je hebt in het verleden al gewerkt met Unity en hebt kennis van C#. Je bent bereid snel te leren en nieuwe dingen te proberen. Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual -en augmented reality.

Wat wij vragen
  • HBO (Relevante richtingen: CMD, Gamedesign enz.)
  • Je bent in staat te werken met Unity
  • Je bent leergierig
  • Je hebt basiskennis van AR & VR 
  • Je past in een jong ambitieus team 
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.