ClickCease

Development Stagiaire (HBO/WO)

Core Skills: Unity / C#

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.
Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.
Wat ga je doen

Je wordt ingezet op verschillende VR-development projecten en gaat veel samenwerken met 3D artists, 360 videomakers en creative directors. Je gaat VR-applicaties bouwen voor verschillende platformen van de Cardboard, Meta Quest 2 tot aan de HTC Vive Focus 3 en Pico Neo 3.

In je tijd bij ons bouw je een brede skillset op en leer je hoe je een conceptueel idee kan omzetten naar harde code. Je neemt de eerste stappen in server development en leert hoe het is om een applicatie dynamisch te maken.

Hoe ziet je team eruit?

Je team

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De development tak heeft nu 7 vaste medewerkers met allemaal hun eigen specialisme waarvan veel te leren valt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een development stagiair die ons VR-development team komt ondersteunen. Je hebt in het verleden al gewerkt met Unity en hebt kennis van C#. Je bent bereid snel te leren en nieuwe dingen te proberen. Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual reality.

Wat wij vragen
  • HBO (Relevante richtingen: CMD, Gamedesign enz.)
  • Je bent in staat te werken met Unity
  • Je bent leergierig
  • Je hebt basiskennis van Virtual Reality, of passie voor Virtual Reality
  • Je past in een jong ambitieus team 
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.