EHL – AR Product Visualiser

Industrie: Manufacturing
Technologie: Augmented Reality 
Toepassing: Visualisation

Links: Android & iOs

Screenshot AR Steinplaner 1 -

Vraag

EHL is de Duitse marktleider in de productie van beton componenten voor tuinieren en landschapsarchitectuur. Ze hechten bijzonder veel belang aan milieuvriendelijke productie, van het duurzame gebruik van grondstoffen tot het gebruik van de nieuwste productieprocessen en CO2-geoptimaliseerde levering.

Een van de meest voorkomende uitdagingen in de communicatie met klanten was een ontbrekende visualisatie van de producten bij de klant thuis om de besluitvorming te ondersteunen. Om een ​​goede indruk te krijgen van de mogelijkheden ter plaatse, kreeg VR Owl de opdracht om een ​​augmented reality applicatie te maken.

Oplossing

Om EHL-klanten een idee te geven van hoe de betonnen bestratingen, tegels en muren er thuis uitzien, heeft VR Owl een tool gemaakt waarmee gebruikers die producten kunnen visualiseren. 

Met de augmented reality app kunnen gebruikers in hun eigen huis eenvoudig een virtuele bestrating of muur bouwen. Dan is het mogelijk om rond te lopen, verschillende kleuren en legpatronen te testen en screenshots te maken van hun favoriete varianten.

Dankzij een visuele berekening geeft de app gebruikers een schatting van de grootte van het geselecteerde gebied en een bijbehorende verkoopprijs. Na het voltooien van de configuratie is het mogelijk om een dealer in de buurt te kiezen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Resultaat

Een augmented reality applicatie waarbij (potentiële) klanten de producten van EHL naar eigen wens kunnen configureren en contact kunnen opnemen met een dealer.

EHL 1
EHL 2
vr owl logo wit 1 -

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.