Event stagiaire (MBO 4 / HBO)

Core Skills: Plannen / organiseren 

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Marketing 2 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.
Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.
Wat ga je doen

Als event stagiaire help je mee met het plannen, voorbereiden en uitvoeren van onze events in binnen-en buitenland. Je krijgt als events stagiaire te maken met de volgende taken:

 • Voorbereiden, controleren en installeren van hardware
 • Plannen, begeleiden en aansturen van event personeel
 • Voorbereiden en executeren van events
 • Communicatie en planning met de klant
ABNAMRO UItmarkt 2017 Lounge Eiland 13 1600x1067 uai 1032x688 1 -
Pico 2 1 -
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Ons team is jong en gedreven. De gemiddelde leeftijd is +/-25. Dit zorgt voor een relaxte sfeer waar passie onze grootste drijfveer is. Er wordt veel gelachen, hard gewerkt en wij zijn ontzettend trots op de vele mooie projecten die wij samen afronden.

Wie zoeken wij?

Je bent representatief, klantvriendelijk en stressbestendig. Je bent in staat de technische aspecten van onze VR-events snel op te pakken. Je denkt mee met de event manager en helpt met het verbeteren van processen. Je kan snel schakelen en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Wat wij vragen
 • Minimaal MBO 4 of HBO
 • Minimaal een stage van 20 weken.
 • Representatief, gemotiveerd, stressbestendig & zelfstandig.
 • Handig om in bezit te zijn van een rijbewijs (voor events).
Wat wij bieden
 • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
 • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
 • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.