Eventmedewerker (Oproepkracht)

Hours: Oproepkracht

Date: Tell us!

Marketing 2 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.
Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.

Wie ben jij?

Je bent student en flexibel inzetbaar. Met je rijbewijs scheur je het land door naar verschillende eventlocaties en bedrijven. Je hebt een vlotte babbel en stress komt niet in jouw woordenboek voor. Je kan prima zelfstandig werken maar ook binnen een event team vind je snel je plek. Je bent leergierig en leert binnen no-time de technische snufjes van VR. Je bent positief ingesteld en gaat altijd voor het allerbeste eindresultaat.

ABNAMRO UItmarkt 2017 Lounge Eiland 13 1600x1067 uai 1032x688 1 -
Pico 2 1 -

Hoe ziet een ‘’normale’’ werkdag eruit?

Van de eventmanager krijg je een eventplan met alle informatie. Je komt naar ons kantoor in Utrecht en alle hardware staat voor je klaar. Je checkt of alles compleet is en springt de auto in naar de eventlocatie. Eenmaal op locatie je in contact met de klant en zorg je ervoor dat de VR Experience goed verloopt. De dag vliegt voorbij! Vervolgens alleen nog even afbouwen en alles mag weer terug naar ons kantoor.

Hoe ziet een ‘’internationale’’ werkdag eruit?

Doordat we snel groeien weten internationale klanten ons steeds vaker te vinden. Een paar dagen voor vertrek krijg je op kantoor een briefing. We verzamelen op Schiphol en vliegen samen naar onze bestemming. De eventmanager heeft contact met de klant en met het team zorgen we ervoor dat alles wordt opgebouwd, getest en het event vlekkeloos verloop. Door deze reizen komen we op te gekke plekken en ons motto is ‘’work hard, play hard’’.

Profiel

 • Minimaal havo niveau.
 • Je bent leergierig en flexibel inzetbaar.
 • Je hebt affiniteit met events en virtual reality.
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse taal voor events in het buitenland.
 • Rijbewijs is een pré.
 • Je bent representatief en klantgericht.
Wat wij bieden
 • Kans om mee te gaan naar Internationale events binnen en buiten Europa.
 • Veel verantwoordelijkheid.
 • Je werkt bij een internationale start up in een van de snelst groeiende industrieën.
 • 10 euro netto per uur.
 • 0 uren contract, dus jij bepaald wanneer je werkt.
 • Wekelijkse uitbetaling , snel verdiend!
 • Mogelijkheid ons te helpen bij andere werkzaamheden op kantoor.
 • VR / AR Training.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.