ClickCease

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste. De simulatie plaatst politieagenten middenin levensbedreigende situaties zoals leren omgaan met een verslaafden en burgers met geestelijke problemen.

Van het gevoel van een taser tot de mogelijkheid hebben om te converseren met een virtueel agressief persoon. Het doel van de training is om het agressieve persoon te kalmeren en escalatie te voorkomen op de correcte manier.

Volgens de Fort Myers politie is de virtuele simulatie zo realistisch als het kan worden in het dagelijks leven van een agent. De Fort Myers politie is één van de twee bureaus die deze techniek nu gebruiken. Meer bureaus in Florida zullen uiteindelijk volgen.

Organisatie: Fort Myers Police Department
Tech: Virtual reality
Sector: Hulpdiensten

More inspiration

VR owl VR bril ziekenhuis Healthcare

Erasmus MC | Artsen VR-Training

Studenten van het Erasmus MC gaan vanaf oktober 2021 gebruik maken van virtual reality. Ze gaan oefenen met de zeldzame en acute situatie van een reanimatie na een openhartoperatie.

VR owl ziekenhuis VR headset Healthcare

Hogeschool Antwerpen | Verpleegkunde VR-Training

De Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen maakt gebruik van VR-training voor studenten verpleegkunde. De studenten moeten verschillende handelingen uitoefenen in de virtuele wereld.

VR owl politie VR headset Hulpdiensten

Politie Antwerpen | Politie VR-Simulatie

Politie Antwerpen maakt gebruik van VR-training om het gevoel van etnisch geprofileerd te worden bij de burger tegen te gaan.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.