Gemeente Hollands Kroon – AR Chatbot

Industrie: Overheid
Technologie: Augmented Reality 
Toepassing: Corporate Storytelling

Links: Android & iOS

Vraag

De gemeente Hollands Kroon is een vooruitstrevende gemeente op het gebied van digitalisering. Zij willen digitale dienstverlening ontwikkelen die inwoners altijd en overal van dienst kan zijn. 

Veel inwoners zien nog wel graag een fysiek contactmoment en Hollands Kroon zocht naar een oplossing om de bewoners een contactmoment te kunnen geven dat 24/7 beschikbaar is.

Oplossing

Wij hebben een applicatie ontwikkeld waarin Sophie, een chatbot, de inwoners ontvangt. Zij moet de baliemedewerkers in het gemeentehuis vervangen. 

Door het scannen van een marker verschijnt Sophie op jouw beeldscherm. Via spraak of door te typen kun je vragen stellen die zij beantwoordt. De applicatie kan overigens ook gebruikt worden zonder marker!

 

Resultaat

Een applicatie die ervoor zorgt dat het contactmoment met de gemeente behouden blijft ondanks het leveren van digitale diensten. Deze applicatie past perfect bij het duurzame en moderne beeld wat Hollands Kroon wilt uitstralen!

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.