Graphic Designer – Startersfunctie (40 uur)

Core Skills: Design / concepting 

Hours: Full-time (40H)

Date: Per direct

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers.

De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam.

Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing- en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & Frankrijk.

Wat ga je doen

Als designer zul je veel bezig zijn met het ontwikkelen van creatieve concepten in storyboards, scenario’s, wireframes en flowcharts. Daarnaast zul je veel werken met VR/AR applicaties en 360° video’s.

Als designer pas je creatieve methoden en technieken toe voor het ontwikkelen van ideeën. Je verbindt doelen en wensen van zowel gebruiker als opdrachtgever in het concept, kan eigen ideeën verbeelden en bedenkt passende oplossingen voor het probleem of de behoefte.

Daarnaast ga je actief op zoek naar inspiratie en heb je oog voor detail. Verder heb je kennis van interactie, storytelling, beleving en vormgeving.

Ranja AR 2
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot. Je werkt samen met een creative director, het sales team en elk halfjaar een aantal nieuwe stagiaires.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een creatieve collega die gedreven is om ons bedrijf en naar een hoger niveau te tillen. Iemand die zijn of haar mannetje staat, input uit de organisatie durft te halen en met nieuwe ideeën komt.

Wat wij vragen
  • HBO of MBO niveau 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt een grafisch georiënteerde opleiding gedaan
  • Je bent leergierig en hebt affiniteit met nieuwe technieken
  • Je beheerst de basis Adobe Creative suite (InDesign, Illustrator, XD etc.)
  • Je past in een jong ambitieus team
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische werklek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Politie, KNVB, KLM en meer
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.