Hamilton Police | Virtual Reality Training

De politie van Hamilton maakt gebruik van Virtual Reality om politieagenten te bekwamen in het de-escaleren van uitdagende situaties waarbij geestelijke gezondheid en gijzeling een rol spelen.

De virtual reality veiligheidstraining stelt een agent in staat een interactie te hebben met een virtueel persoon met PTSD en verwondingen aan zijn gezicht. Vervolgens begrijpt de agent dat de persoon bang is voor indringers die zijn huis binnenkomen en hem aanvallen. Naarmate de simulatie vordert, spreekt de agent hem rustig toe en verzekert hem dat hij veilig is. De simulatie eindigt met de aankomst van het ambulancepersoneel dat de verwondingen van de virtuele persoon controleert. 

Jennifer Lavoie, een onderzoeker aan Laurier, gelooft dat VR handhavers niet alleen helpt bij het oefenen van de-escalatie strategieën, maar ook bij het leren van verschillende soorten communicatietechnieken. 

Organisatie: Hamilton Police
Technologie: Virtual reality
Branche: Politie

IMG 0080 - Virtual Reality politie

More inspiration

vr owl logo wit 1 - Virtual Reality politie

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.