Human resource stagiair (MBO 4 / HBO)

Core Skills: HR

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Wij hebben 6 afdelingen; marketing, sales, creative, development, 3D & operations.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt ook tot uiting in de sfeer op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben ook een vestiging in Duitsland.

Wat ga je doen

Je gaat een aantal projecten doen met betrekking tot onze HR activiteiten.

Je werkzaamheden zijn:

 • Het maken van een opleidingsplan met handvaten voor permanente ontwikkeling van onze medewerkers op de diverse afdelingen 
 • Het kiezen van een permanente methodiek en verankering in ons HR Handboek 
 • Het presenteren aan onze medewerkers wat een leven lang leren en presteren betekent
 • Het optimaliseren van onze functionerings – en beoordelingsmethodiek 
 • Meewerken in operationele (HR) werkzaamheden
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Je maakt deel uit van de afdeling Operations. 

Je beweegt continu tussen de verschillende afdelingen om input te krijgen. Contact met onze eindklanten en bureaus is ook erg belangrijke voor het uitlichten van de samenwerkingen. Voor foto’s, video’s en andere communicatiemateriaal kun je bij intern terecht of maak je gebruik van ons netwerk van freelancers.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een  zelfstandige stagiair die gedreven is om ons jonge bedrijf klaar te maken voor de toekomst en een aantal projecten uitvoert die we nodig hebben om ons marktleiderschap uit te breiden in Europa

Wat wij vragen
 • HBO, 3/4e jaar HR  of een vergelijkbare opleiding
 • Minimale stageperiode: 20 weken, zo snel mogelijk
 • Beschikbaar voor 40-uur, waarvan 20 uur voor stageopdracht
 • Flexibel, zelfstandig en gedreven
Wat wij bieden
 • Een uitdagende en vooral dynamische stageplek, met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s die uitblinken in hun expertise.
 • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en gratis bier en eens stagevergoeding van 300 euro.

Interesse?

Stuur je CV + korte motivatie naar: august.janmaat@vrowl.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.