Innovatie Expo 2021 | VR Tour Powered by Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Industrie: Innovatie Expo 2021
Technologie: VR Tour
Toepassing: Events & Activations

VR Tour 2

Oplossing

VR Owl bedacht als oplossing een VR tour met 360° beelden. Ons team heeft in één dag tijd meer dan 70 foto’s en 15 video’s met een 360° camera opgenomen.

De VR tour begint bij de ingang van het Hembrugterrein waar de kijker verwelkomt wordt door Nikola Eltink, de directeur van het Zaans Museum. Zij vertelt over de geschiedenis van het Hembrugterrein. 

Vervolgens kunnen kijkers op pijlen klikken om te bewegen en kunnen zij verschillende locaties bezoeken waar kunstenaars staan om toelichting te bieden over kunstwerken die zij gemaakt hebben. Naast kunstenaars staan er op de route ook directeuren van bedrijven om over hun werkzaamheden te vertellen.

image 007 0000 1 - VR Tour

Vraag

Het Hembrugterrein in Zaandam hoorde op 8 april de locatie te zijn voor de Innovatie Expo 2021. Vanwege Covid-19 kon de Expo niet op locatie plaatsvinden, maar werd het een online evenement. Het ministerie van infrastructuur en waterstaat vroeg aan VR Owl voor een digitale oplossing van de kunstwandeling die gepland stond.

VR Tour 3

Resultaat

Deze beelden vormen samen de VR tour van de Innovatie Expo 2021, een virtuele kunstwandeling op de website van de Innovatie Expo Het voordeel hiervan is dat de tour nu vereeuwigd is online, in plaats van een ééndaags evenement. Nieuwsgierigen kunnen nu altijd de tour online bekijken of terug kijken.

VR Tour 4
VR Tour 5
VR Tour 6
vr owl logo wit 1 - VR Tour

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.