Joe Biden | AR Snapchat Inauguration

Joe Biden’s campagneteam heeft in samenwerking met Snapchat een social AR filter ontwikkeld met Biden’s inauguratie als thema. Hiermee hopen ze een jongere doelgroep te bereiken en de nieuwe president zijn populariteit onder deze groep te vergroten. 

Het filter plaatst de gebruiker voor het capitool waar confetti rondvliegt en de feestelijke sfeer wordt voortgezet, de gebruiker wordt gekleed als de president of vice-president. De commissie ziet deze campagne als een leuke innovatieve manier om er een feestelijke inauguratie van te maken.

De digital director van het presidentiële inauguratie committee zegt. “We kijken uit naar hoe President Biden zijn bericht over het verenigen van het land met mensen op Snapchat zal delen.” Snapchat heeft zich al eerder bewezen door ruim 450 duizend jongeren naar de stembus te brengen.

Brand: Joe Biden
Technologie: Augmented reality
Branche: Politiek

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.