ClickCease

Junior Online Marketeer (SEA)

Core Skills: Online Marketing (SEA)

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Huawei 2

 Wie wij zijn

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot zo’n 40 medewerkers met continue versterking van minstens 10 stagiaires.

Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan part-timers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Met ons merk VR Owl maken wij 360 graden video’s, VR/AR applicaties, content en andere technische hoogstandjes voor bedrijven over de hele wereld. Hiervoor maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van VR & AR.

Onder ons merk ‘VR-Expert’ werken we aan de missie om de grootste zakelijke VR/AR hardware distributeur van Europa te worden aangevuld met een uitgebreid pakket aan services. We zetten het stapje extra om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Dit ga je doen

Online zijn wij goed vindbaar; veel organisch verkeer uit zowel binnen-als buitenland dat resulteert in een flink aantal aanvragen. Natuurlijk kan dat altijd beter en daarvoor hebben we jou hulp nodig! 

Je gaat helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid en en het verhogen van het organisch verkeer en de conversie. Dit bereik je door optimaliseren van al onze websites op alle mogelijke SEO aspecten. Denk aan pagespeed, content, technische SEO en natuurlijke onze online autoriteit.  

Natuurlijk doe je dit niet alleen, je wordt ondersteund door 3 collega’s met veel kennis en ervaring. Daarnaast is er veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt namelijk samen met externe bureaus, freelancers, vertalers en je eigen leger aan stagiaires.

Ranja AR 2

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en nieuwsgierig online marketeer die aan de slag wil in een nieuwe industrie die continue in ontwikkeling is. Je hebt kennis van online marketing en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent niet bang om input te vragen van andere maar kan ook uitstekend zelfstandig werken.

Hoe ziet je team eruit?

Het marketing team heeft een belangrijke rol en heeft momenteel drie vaste medewerkers en wordt per halfjaar ondersteund door minimaal 2 stagiaires. Je werkt nauw samen met je drie collega’s maar ook de dames en heren van andere afdelingen zoals sales. Je maakt slim gebruik van externe resources zoals freelancers, bureau’s en (oud) stagiaires.

Wat wij vragen
  • Je hebt voldoende kennis van SEA en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Je kent je weg binnen WordPress en SEO gerelateerde plugins
  • Je hebt ervaring met Google programma’s zoals Analytics & Search console
  • Ervaring met SEMrush, MajesticSEO of vergelijkbare tools is een pré
  • Je bent nieuwsgierig, analytisch en kan nauwkeurig werken
Wat wij bieden
  • Een uitdagende baan met ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken in een hecht marketing team met veel kennis en ervaring 
  • Werken in een booming industry voor merken als Adidas, Porsche en Huawei
  • Een goed bereikbaar kantoor, gezellige collega’s en altijd koud bier uit onze tap

Interesse?

Stuur je CV + korte motivatie naar tim@vrowl.nl

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.