Just Entertainment – Taalhelden AR Filter

Industrie: Entertainment 
Technologie: Social AR
Toepassing: Product promotion

Vraag

Just Entertainment is een entertainment bedrijf, opgericht in 2003. Hun missie is het vertellen van verhalen om een breed publiek te vermaken via uiteenlopende platformen zoals games, video’s en boeken. Dit jaar stonden er belangrijke releases op het programma; onder  het bordspel ‘Taalhelden van het spelwoud’.

IMG 7027 scaled - Soma Veiligheidstraining

Resultaat

Tijdens het eindejaar seizoen is het lastig om op te vallen tussen alle reclame-uitingen. Met deze AR filter creëerden wij een unieke experience voor jong en oud. Door gebruik te maken van elementen uit de games zorgden wij voor een stukje herkenning én een ervaring die kinderen van alle leeftijden kunnen delen.

AR filter - Soma Veiligheidstraining

Oplossing

Taalhelden is een bordspel voor kinderen waarbij zij monsters moeten verslaan door het oplossen van grammaticale puzzels en het beantwoorden van taalvragen. Ter promotie van het bordspel maakten wij een augmented reality filter voor Instagram waarbij je zo snel mogelijk de monsters moet verslaan. In het spel kom je 10 monsters tegen die rechtstreeks uit het bordspel komen. Versla ze zo snel mogelijk door op de monsters te tikken, zoals en deel je score met je vrienden.

IMG 7029 scaled - Soma Veiligheidstraining
AR-filter
IMG_7026
vr owl logo wit 1 - Soma Veiligheidstraining

Aan de slag met virtual reality?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.