Lakeland Community College | VR Training Chirurgen

Het programma voor chirurgische technologie van de Lakeland community college heeft nieuwe software aangeschaft om studenten een indruk te geven van hoe het is om in een operatiekamer te werken. De studenten zullen VR gebruiken om meer te leren over verschillende soorten chirurgie.

Het programma maakt gebruik van levensechte beelden en gaming technologie om de studenten onder te dompelen in een realistische 3D wereld.  Studenten kunnen meerdere operaties kiezen om te oefenen en vervolgens het juiste instrument kiezen.

Oefenen met PeriopSim geeft hen vertrouwen in hun capaciteiten om een belangrijk lid van het chirurgisch team te worden. Een tijdsbesteding van 10 minuten in het programma staat gelijk aan ongeveer twee uur in een echte operatiekamer. Het spreekt voor zich dat de Lakeland community college tevreden is over de VR-training en bereid is het gebruik ervan uit te breiden.

Organisatie: Lakeland Community College
Technologie: Virtual reality
Branche: Medische zorg

PeriopVR Screenshot -

More inspiration

vr owl logo wit 1 -

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.