ClickCease

Bank of America | Bank medewerkers VR-Training

Bank of America heeft ruim 50 duizend medewerkers in dienst die allen snel nieuwe vaardigheden moeten leren. Traditionele e-learning methodes waar medewerkers enkel ‘doorklikken’ geven niet het gewenste resultaat, daarom zet de bank VR training in.

Het bedrijf gebruikt virtual reality om medewerkers te leren hoe zij een rekening moeten openen, maar ook meer complexe taken zoals het voeren van een servicegesprek. Bij de klantgesprekken wordt Artificial Intelligence (AI) gebruikt om reacties te simuleren op basis van het gegeven antwoord. Zo leren medewerkers professioneel handelen bij gesprekken waar emotie een grote rol speelt, zoals het aanvragen van een lening

De VR trainingen zorgen voor een efficiëntieslag voor Bank of America door het snel kunnen opschalen van het kennisniveau van een groot aantal medewerkers. Daarnaast helpt de training bij creëren van empatisch vermogen bij de medewerker.

Organisatie: Bank of America
Tech: Virtual reality
Sector: Finance

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

USAF Defensie

US Air Force | Medische VR-Training

De USAF en USSF werken samen met SimX om virtuele trainingen in te zetten.

Fort Myers PD Hulpdiensten

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.