ClickCease

Bank of America | Bank medewerkers VR-Training

Bank of America heeft ruim 50 duizend medewerkers in dienst die allen snel nieuwe vaardigheden moeten leren. Traditionele e-learning methodes waar medewerkers enkel ‘doorklikken’ geven niet het gewenste resultaat, daarom zet de bank VR training in.

Het bedrijf gebruikt virtual reality om medewerkers te leren hoe zij een rekening moeten openen, maar ook meer complexe taken zoals het voeren van een servicegesprek. Bij de klantgesprekken wordt Artificial Intelligence (AI) gebruikt om reacties te simuleren op basis van het gegeven antwoord. Zo leren medewerkers professioneel handelen bij gesprekken waar emotie een grote rol speelt, zoals het aanvragen van een lening

De VR trainingen zorgen voor een efficiëntieslag voor Bank of America door het snel kunnen opschalen van het kennisniveau van een groot aantal medewerkers. Daarnaast helpt de training bij creëren van empatisch vermogen bij de medewerker.

Organisatie: Bank of America
Tech: Virtual reality
Sector: Finance

More inspiration

Austin hulpverleners Hulpdiensten

City of Austin | Hulpverleners VR-Training

De Amerikaanse stad Austin gebruikt virtual reality om haar hulpverleners te trainen.

MAN VR Offshore

MAN | Motor Engine VR-Training

MAN gebruikt een virtuele ‘engine room’ die medewerkers digitaal traint.

Siemens VR Offshore

Siemens | Offshore Wind Turbines VR-Training

Siemens gebruikt virtual reality simulaties om het installeren van offshore windturbines te oefenen.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.