ClickCease

City of Austin | Hulpverleners VR-Training

Door de Covid-19 pandemie zijn hulpdiensten niet in staat hands-on te trainen, maar voor hulpverleners is het uitstellen van training geen optie. Daarom werkt de Amerikaanse stad Austin samen met virtual reality bedrijf ATS om hulpverleners te trainen.

In de zogenaamde ‘just-in-time training’ leert personeel hoe zij het ambulance voertuig kunnen gebruiken, waar al het materiaal ligt en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast leren zij hoe te handelen bij ongevallen waar veel slachtoffer zijn, zoals een verkeersongeluk met een bus. Zij leren de situatie analyseren, prioriteiten stellen en de juiste protocollen starten.

Gedurende de ontwikkeling van de training werd onderzoek verricht waaruit blijkt dat mensen na het volgen van de training informatie beter onthouden en minder fouten maken. Bovendien leerden deelnemers aan de virtuele training sneller dan degene die een persoonlijke training volgde.

Organisatie: City of Austin
Tech: Virtual reality
Sector: Safety

Austin hulpverleners

More inspiration

bank of america Finance

Bank of America | Bank medewerkers VR-Training

De Bank of America gebruikt virtual reality om duizenden medewerkers nieuwe vaardigheden te leren.

MAN VR Offshore

MAN | Motor Engine VR-Training

MAN gebruikt een virtuele ‘engine room’ die medewerkers digitaal traint.

Siemens VR Offshore

Siemens | Offshore Wind Turbines VR-Training

Siemens gebruikt virtual reality simulaties om het installeren van offshore windturbines te oefenen.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.