ClickCease

City of Austin | Hulpverleners VR-Training

Door de Covid-19 pandemie zijn hulpdiensten niet in staat hands-on te trainen, maar voor hulpverleners is het uitstellen van training geen optie. Daarom werkt de Amerikaanse stad Austin samen met virtual reality bedrijf ATS om hulpverleners te trainen.

In de zogenaamde ‘just-in-time training’ leert personeel hoe zij het ambulance voertuig kunnen gebruiken, waar al het materiaal ligt en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast leren zij hoe te handelen bij ongevallen waar veel slachtoffer zijn, zoals een verkeersongeluk met een bus. Zij leren de situatie analyseren, prioriteiten stellen en de juiste protocollen starten.

Gedurende de ontwikkeling van de training werd onderzoek verricht waaruit blijkt dat mensen na het volgen van de training informatie beter onthouden en minder fouten maken. Bovendien leerden deelnemers aan de virtuele training sneller dan degene die een persoonlijke training volgde.

Organisatie: City of Austin
Tech: Virtual reality
Sector: Safety

Austin hulpverleners

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

USAF Defensie

US Air Force | Medische VR-Training

De USAF en USSF werken samen met SimX om virtuele trainingen in te zetten.

Fort Myers PD Hulpdiensten

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.