ClickCease

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste. De simulatie plaatst politieagenten middenin levensbedreigende situaties zoals leren omgaan met een verslaafden en burgers met geestelijke problemen.

Van het gevoel van een taser tot de mogelijkheid hebben om te converseren met een virtueel agressief persoon. Het doel van de training is om het agressieve persoon te kalmeren en escalatie te voorkomen op de correcte manier.

Volgens de Fort Myers politie is de virtuele simulatie zo realistisch als het kan worden in het dagelijks leven van een agent. De Fort Myers politie is één van de twee bureaus die deze techniek nu gebruiken. Meer bureaus in Florida zullen uiteindelijk volgen.

Organisatie: Fort Myers Police Department
Tech: Virtual reality
Sector: Hulpdiensten

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

USAF Defensie

US Air Force | Medische VR-Training

De USAF en USSF werken samen met SimX om virtuele trainingen in te zetten.

Sacramento PD Hulpdiensten

Sacramento Police Department| Politie VR-Training

Politieagenten in Sacramento, Californië, gebruiken virtual reality om leren omgaan met impliciete vooroordelen zoals huidskleur.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.