ClickCease

LA Hospital | Trauma VR-Training

Het LA Hospital is een kinderziekenhuis dat artsen traint met fragiele etalagepoppen en geeft jaarlijks hieraan bijna een half miljoen euro uit. Tijdens de 2 uur durende training is de arts slechts de helft van de tijd aan het oefenen. Doel van de VR-training was dit proces efficiënter maken.

In de virtual reality training oefenen studenten met virtuele patiënten en personeel die real-time reageren op de beslissingen. De scenario’s zijn gebaseerd op bestaande case-studies om dicht bij de praktijk blijven. Het is zelfs mogelijk onverwachte scenario’s te implementeren om studenten scherp te houden tijdens de opleiding.

De training biedt het ziekenhuis flexibiliteit en een efficiëntere inzet van resources. Studenten kunnen vaker trainen in realistische scenario’s, ook als ze niet in dezelfde ruimte zijn als de anderen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en een sneller leerproces.

Brand: La Hospital
Tech: Virtual Reality
Branche: Healthcare

More inspiration

bank of america Finance

Bank of America | Bank medewerkers VR-Training

De Bank of America gebruikt virtual reality om duizenden medewerkers nieuwe vaardigheden te leren.

Austin hulpverleners Hulpdiensten

City of Austin | Hulpverleners VR-Training

De Amerikaanse stad Austin gebruikt virtual reality om haar hulpverleners te trainen.

MAN VR Offshore

MAN | Motor Engine VR-Training

MAN gebruikt een virtuele ‘engine room’ die medewerkers digitaal traint.

Meer informatie over VR Training?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.