ClickCease

Sacramento Police Department| Politie VR-Training

Politieagenten in Sacramento, Californië, gebruiken virtual reality om leren omgaan met impliciete vooroordelen zoals huidskleur.

De virtuele training mixt hypothetische situaties die agenten tegenkomen op straat met lessen die zij leerden uit het reguliere trainingsprogramma. Agenten komen in de training tegenover een burger met een donkere huidskleur te staan. Tijdens de training analyseren supervisors of agenten anders reageren op een burger met een donkere huidskleur in vergelijking blanke burger.

De virtuele training vindt plaats in Sacramento om de politieagenten een realistisch gevoel te geven. Na afloop herhalen zij de virtuele scenario’s, zodat andere agenten zien wat wel en niet werkte.

Organisatie: Sacramento Police Department
Tech: Virtual reality
Sector: Hulpdiensten

Sacramento PD 2

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

USAF Defensie

US Air Force | Medische VR-Training

De USAF en USSF werken samen met SimX om virtuele trainingen in te zetten.

Fort Myers PD Hulpdiensten

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.