ClickCease

US Air Force | Medische VR-Training

SimX werkt samen met de US Air Force (USAF) en US Space Force (USSF) om innovatieve training oplossingen te ontwikkelen voor special operation forces. Het contract tussen beide partijen is deel van de “Virtual Advancement of Learning and Operational Readiness” (VALOR). 

De VR-training bestaat uit het trainen van medische overdrachten tussen verschillende zorgteams. Het is een dynamische training in een realistische omgeving, zoals operaties midden in de nacht. Er is ook een VR medische simulatietraining voor geneeskunde aan boord tijdens lucht- en ruimte operaties met de USAF en USSF. 

Gedurende de trainingen leren de USAF en USSF over relevante medische technieken, tactieken en protocollen. Het algemene doel is om alle speciale operatie troepen kennis te geven over het bieden van medische zorg in het veld. SimX zet zijn nieuw ontwikkelde mogelijkheden in bij bestaande vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Organisatie: US Air Force (USAF) & US Space Force (USSF)
Tech: Virtual reality
Sector: Defensie

USAF USSF

More inspiration

Bennett Medical Center Healthcare

Bennett Medical Center | AR Wervelkolom Operaties

Wervelkolomchirurgen bij Health’s Bennett Medical Center in Stamford, Connecticut, gebruikte bij 12 operaties augmented reality.

Fort Myers PD Hulpdiensten

Fort Myers Police Department | Politie VR-Simulatie

Politieagenten in Fort Myers, Florida, werken met virtual reality om beter onder druk te werken en om hen voor te bereiden voor het ergste.

Sacramento PD Hulpdiensten

Sacramento Police Department| Politie VR-Training

Politieagenten in Sacramento, Californië, gebruiken virtual reality om leren omgaan met impliciete vooroordelen zoals huidskleur.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.