Leren over de Metaverse in Frankrijk en Nederland

Het digitale trainingsbureau Simplon en Meta hebben de handen ineen geslagen om een ​​metaverse academy op te richten terwijl in Nederland de Metaverse werkplaats van start gaat.

- Leren Metaverse

Metaverse Academy

De metaverse schoolbank zal een ‘persoonlijk’ programma zijn, waarbij de studenten worden gespecialiseerd in 3D-wereld en de interacties binnen virtuele universums. Het doel is om meer werknemers voor te bereiden om te voldoen aan de toekomstige technische behoeften voor het bouwen van de metaverse.

Na het voltooien van de virtuele school kunnen de studenten twee rollen aannemen: gespecialiseerde immersieve technologieontwikkelaars en ondersteunings- en assistentietechnici in Parijs, Marseille, Lyon en Nice voor een diverse groep studenten. Zo zal minimaal 30% vrouw zijn.

Lees hier meer over wat de metaverse is.

Metaverse Workplace

MGverse 4 Op het Mediapark in Hilversum hebben zes beroepsscholen met de Utrecht Talent Alliance, ClickNL en de gemeente Hilversum de handen ineen geslagen om metaverse werkplaatsen te bouwen op het gebied van stadsontwikkeling, mediastudies, gezondheidszorg en onderwijs.

De programma’s stellen studenten in staat om te communiceren en te creëren in de toekomst van internet, Web3, te werken met 3D-modellering en kunstmatige intelligentie als bijvoorbeeld vr ontwikkelaar.

Beide initiatieven, hoewel afzonderlijk, zijn gericht op toekomstige behoeften aan technische vaardigheden en creatieve ontwikkeling in 3D-werelden.De metaverse is er al. Maar het zal uitgroeien tot meer geavanceerde oplossingen, en de toekomstige ontwikkelaars die de leiding hebben, krijgen nu les in de metaverse.

Tim Nijland
Tim Nijland
Mijn interesse voor XR begon in 2012 met de DK1 die ik op Kickstarter kocht. Sindsdien focus ik mij op VR, AR & MR voor de zakelijke markt en deel ik mijn visie én passie online via deze website en offline op events, beurzen en tijdens workshops.

De Metaverse voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van de Metaverse voor jouw bedrijf.

Klik hier voor de mogelijkheden
Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.