ClickCease

Luchtbasis Security | geweldsinzet VR training

Beveiligers op Hill Air Force Base gebruiken virtual reality om te trainen hoe te handelen in situaties onder hoge druk. De VR-ervaring geeft de beveiligers toegang tot meerdere scenario’s.

De beveiligers reageren op politieoproepen wanneer ze op de basis zijn. Deze moeten op de juiste manier worden afgehandeld. Een scenario in de VR training kan zijn dat een piloot wordt gestuurd naar een ordeverstoring tussen een man en een vrouw. In deze scenario’s is het belangrijk te weten wanneer geweld moet worden gebruikt en wanneer niet. De digitale personages praten en reageren op commando’s. Soms worden ze agressief of gebruiken ze geweld. De cursist moet hier adequaat op reageren.

Het personeel van de vliegbasis benadrukt het belang van het consequent trainen op het nemen van de juiste beslissingen. Na de training kan precies worden aangegeven wat er fout is gegaan en hoe daarop kan worden voortgebouwd.

Organisatie: U.S. Air Force
Tech: Virtual reality
Sector: Defensie

More inspiration

New Jersey Sheriff VR Hulpdiensten

New Jersey Politieacademie | Agenten trainen met VR

Het politiebureau van Monmouth County, New Jersey, is de eerste in de staat die virtual reality gebruikt om politieagenten op te leiden.

VR Owl Denemarken VR game covid vaccinaties Healthcare

COVID VR Game | Vaccinatie stimuleren

Deense onderzoekers gebruiken virtual reality om meer mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen COVID. In een experiment in de hoofdstad Kopenhagen manoeuvreert de speler rond een met COVID besmette menigte op het stadsplein.

VR owl - ar headset ziekenhuis Healthcare

Ziekenhuis VieCuri | Verpleegkundigen AR-Training

De verpleegkundigen van het VieCuri ziekenhuis in Venlo maken gebruik van augmented reality training. In deze AR-training leren de verpleegkundigen om patiënten met corona symptomen beter te behandelen.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.