Meta introduceert kledingwinkels voor avatars

Hoewel de metaverse nog in de kinderschoenen staat, worden er dagelijks innovatieve ervaringen toegevoegd. De meest recente is Meta die een virtuele kledingwinkel introduceert genaamd “Meta Avatars Store”.

metaverse meta avatars stores - Meta kleding Avatars

Metaverse kledingwinkel

Tijdens een Instagram Live-evenement kondigden Mark Zuckerberg en Instagram’s vicepresident van modepartnerschappen, Eva Chen, de “Meta Avatars Store” aan. Een metaverse kledingwinkel voor gebruikers om hun avatars te personaliseren. “Digitale goederen zullen een belangrijke manier zijn om jezelf uit te drukken in de metaverse en een grote motor van de creatieve economie”, schreef Mark Zuckerberg in een gerelateerde Facebook post.

Meta werk samen met Prada en Thom Browne

Bij de lancering zal de Metaverse kledingwinkel merken bevatten zoals Prada en Thom Browne, die een partnerschap zijn aangegaan met Meta. Er wordt echter verwacht dat er nog veel meer merken naar de winkel zullen komen.

De metaverse “Meta Avatars Store” wordt deze week gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada, Thailand en Mexico, en meer landen zullen volgen.

Over het algemeen wordt de metaverse volwassen, en nieuwe ervaringen worden elke dag toegevoegd. Eén zo’n ervaring is virtueel onderwijs.

Lees hier meer over wat het metaverse is en welke kansen dit voor bedrijven biedt.

Tim Nijland
Tim Nijland
Mijn interesse voor XR begon in 2012 met de DK1 die ik op Kickstarter kocht. Sindsdien focus ik mij op VR, AR & MR voor de zakelijke markt en deel ik mijn visie én passie online via deze website en offline op events, beurzen en tijdens workshops.

Inhoudsopgave

Spreek met een specialist

Ik ben ruim tien jaar actief in de XR industrie. Ik help bedrijven bij het succesvol inzetten van immersive technology met advies, concepting en implementatie.

Mail mij op info@vrowl.nlBel mij op 030 711 6158
Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.