De Metaverse

Wat is de metaverse?

De Metaverse is een allesomvattende benaming voor een interactieve, virtuele wereld waar gebruikers met elkaar interacteren. Dit kan zowel een ‘platte’ ervaring zijn via bijvoorbeeld je webbrowser of een volledige interactieve ervaring in virtual reality.

10 voorbeelden van vr training 2021

Wat zijn de kansen voor bedrijven?

De mogelijkheden zijn talrijk en liggen vooral bij virtual reality. Virtuele omgevingen waar je kunt interacteren met je doelgroep.

> Goedkope en originele events met mensen van over de hele wereld

> Effectieve trainingen op elk moment en elke locatie

> Interactieve salesomgevingen waar je al je producten in 3D kan tonen

> Originele marketingcampagnes voor interactieve merkbelevingen en promoties

Beschikbare platformen en custom oplossingen

Momenteel zijn er diverse virtuele omgevingen beschikbaar waar bedrijven o.a.  middels virtual reality headsets kunnen communiceren. Denk aan platformen zoals AltspaceVR en Glue. Een custom omgeving waarbij alle data en informatie in eigen beheer blijft is voor bedrijven de meest gangbare optie. 

Onze Metaverse oplossingen

Wij maken applicaties en content voor de Metaverse waarbij de focus op virtual reality ligt. Ontdek onderstaand toepassingen voor trainen, event, sales en marketing voor het Metaverse

Politieacademie - Trainen in de Metaverse

Een VR applicatie waarin agenten in teamverband kunnen oefenen hoe ze een pand veilig kunnen betreden. Daarnaast wordt momenteel een reanimatie training ontwikkelt alsmede een training voor de recherche

Politieacademie VR training

WB Firepacks - Sales in de Metaverse

WB Firepacks ontwikkelt, produceert, onderhoudt en repareert Firepacks, blusintallaties voor de industrie. Door een mobiele VR experience te creëren waarin de pompruimte virtueel bezocht kan worden, kan de klant alsnog de volledige werking zien van het systeem op locatie.

VR Owl - Events in de Metaverse

VR Owl helpt bij het volledige traject van advies tot uitvoering van het event in de Metaverse met gebruik van bestaande en custom oplossingen. Zo hielpen wij onder andere bij virtuele inspiratiesessies, team building events en productpresentatie.

Virtual Gateway - Marketing in de Metaverse

De virtual gateway is een online platform dat Nederlandse innovaties toont aan de wereld. De gateway is zowel in 2D te beleven via de webbrowser, heeft een volledige virtual reality variant en biedt de mogelijkheid Nederlandse innovaties in 360 graden te beleven.

Huawei - Games in de Metaverse

Voor Huawei maakten wij diverse VR toepassingen in de Metaverse ter promotie van het 5G netwerk. Zo vlieg je in de Metaverse door de ruimte en race je door de stad van de toekomst.

Aan de slag in de Metaverse?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.