Minecraft |AR Earth

Eerder deze maand teased Minecraft haar fans met wat leek op een nieuwe AR-ervaring voor smartphones. Trouw aan hun woord kondigde de makers deze mei een nieuwe ‘Earth AR’ applicatie aan voor iOs & Android.

In het spel kunnen spelers een wereld creëren in onder- en bovengrondse omgeving. Met behulp van een bouwplaat die spelers op elk oppervlak kunnen bevestigen, zijn spelers vrij hun weg te banen door de realiteit. Er is ook de optie om de optie om je creatie levensgroot weer te geven. Dit geeft spelers de mogelijkheid om door hun project te lopen zoals in het originele spel. Microsoft host deze zomer een gesloten bèta van Minecraft Earth met een volledige release gepland voor eind 2019.

Zelfs als je geen fan bent van het originele spel, is het gemakkelijk om het potentieel achter Minecraft Earth te zien. De game maakt optimaal gebruik van AR door echt een nieuwe realiteit laag over de hele wereld te bouwen.

Brand: Minecraft
Agency: Mojang
Tech: Augmented Reality
Branche: Retail

Related Inspiration

vr owl logo wit 1 - Minecraft AR Earth

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.