ClickCease

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport | 360 Virtual Onboarding

Industrie: Ministerie VWS
Technologie: 360 video
Toepassing: Onboarding

VWS 2

Oplossing

In de video van tien minuten nemen drie medewerkers van het ministerie de kijker mee in het werkveld langs bekende plekken van het ministerie. De video start met een introductie waar de drie collega’s zichzelf en de organisatie voorstellen. Vervolgens neemt de beleidsmedewerker je mee naar het Binnenhof, het ministerie en zelfs het kantoor van de minister. 

Het tweede deel van de video neemt de kijker mee naar het RIVM. Medewerkers vertellen over de verantwoordelijkheden en werkzaamheden en de kijker krijgt een kijkje achter de schermen in het lab. 

In het derde deel van de video bevindt de kijker zich in Utrecht en wordt verteld over Inspectie gezondheidszorg en Jeugd. De video sluit op dezelfde locatie af als waar de kijker begon met een succeswens door de drie collega’s uit de video.

VWS 4

Vraag

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is bezig met het moderniseren en het actualiseren van het onboarding programma voor haar nieuwe medewerkers. Om medewerkers op een nieuwe en effectieve ‘vorm’ rond te leiden en een introductie te geven van de nieuwe werkomgeving, wenst VWS gebruik te maken van een passende VR oplossing. VR Owl werd gevraagd mee te denken over de vorm en invulling alsmede de productie van dit onboarding tool.

VWS 3

Resultaat

Een uitgebreide video die nieuwe medewerkers op een effectieve en innovatieve wijze informeert over de diversiteit van de organisatie.

Medewerkers krijgen een goed beeld van de vele activiteiten die normaliter achter gesloten deuren plaatsvinden. De onboarding zorgt voor meer inzicht, betrokkenheid én een vliegende start voor de nieuwe collega’s van het ministerie.

VWS 5
VWS 6
VWS 1
VWS 6
VWS 1

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.