ClickCease

New Jersey Politieacademie | Agenten trainen met VR

Het politiebureau van Monmouth County, New Jersey, is de eerste in de staat die virtual reality gebruikt om politieagenten op te leiden. Deze technologie zal politieagenten helpen zich beter voor te bereiden op situaties waarmee zij in de echte wereld te maken krijgen.

De agenten worden uitgerust met een headset, een rugzak en controllers om aan de training te kunnen deelnemen. Er kunnen verschillende scenario’s worden getraind. Van verkeersongevallen of huiselijke meldingen tot schietpartijen. De acties van de agent zullen bepalen wat de vervolgstappen van de training zullen zijn. 

Alle agenten van Monmouth County zijn begonnen met de training volgens de nieuwe technologie. Volgens de officier van justitie van de gemeente zal deze training ervoor zorgen dat de agenten de hoogst mogelijke training krijgen. “Het VR-trainingsprogramma is een innovatieve manier om onze agenten voor te bereiden op scenario’s die ze in het veld kunnen tegenkomen.” Aldus de officier.

Organisatie: New Jersey Police Academy
Tech: Virtual reality
Sector: Politie

New Jersey police Vr

More inspiration

Air Force VR training Defensie

Luchtbasis Security | geweldsinzet VR training

Beveiligers op Hill Air Force Base gebruiken virtual reality om te trainen hoe te handelen in situaties onder hoge druk. De VR-ervaring geeft de beveiligers toegang tot meerdere scenario’s.

VR Owl Denemarken VR game covid vaccinaties Healthcare

COVID VR Game | Vaccinatie stimuleren

Deense onderzoekers gebruiken virtual reality om meer mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen COVID. In een experiment in de hoofdstad Kopenhagen manoeuvreert de speler rond een met COVID besmette menigte op het stadsplein.

VR owl - ar headset ziekenhuis Healthcare

Ziekenhuis VieCuri | Verpleegkundigen AR-Training

De verpleegkundigen van het VieCuri ziekenhuis in Venlo maken gebruik van augmented reality training. In deze AR-training leren de verpleegkundigen om patiënten met corona symptomen beter te behandelen.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.