Nolan Bushnell | AR Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. 

NFT’s zijn meestal niets meer dan een videoclip of een gedigitaliseerd object, maar elke collectible uit de Arcade OG-serie wordt geleverd met een AR-geïntegreerde ervaring waarmee de gebruiker de 3D rendering kan plaatsen en bekijken in de echte wereld. Het NFT-project koppelt NFT-aankopen aan echte beloningen, zoals een bezoek van Bushnell of een gesigneerde originele Atari-console. 

Atari is ook van plan om in de toekomst een eigen NFT marktplaats uit te brengen, gericht op video games. De NFT-markt blijft stijgen en bereikt halverwege 2021 meer dan 2,5 miljard dollar, terwijl in 2021 in totaal slechts ongeveer 100 miljoen dollar werd verkocht.

Merk: Nolan Bushnell
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: MakersPlace
Branche: Retail

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Aan de slag met Augmented Reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.