ClickCease

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober. 

NFT’s zijn tokens die worden gebruikt om eigendom van een digitaal item aan te tonen. NFT’s zijn meestal niets meer dan een videoclip of een gedigitaliseerd object, maar elke collectible uit de Arcade OG-serie wordt geleverd met een AR-geïntegreerde ervaring waarmee de gebruiker de 3D rendering kan plaatsen en bekijken in de echte wereld. Het NFT-project gaat nog een stap verder en koppelt NFT-aankopen aan echte beloningen, zoals een bezoek van Bushnell of een gesigneerde originele Atari-console. 

Atari is ook van plan om in de toekomst een eigen NFT marktplaats uit te brengen, gericht op video games. Bushnell is van plan om in de toekomst meer NFT projecten te onderzoeken. De NFT-markt blijft stijgen en bereikt halverwege 2021 meer dan 2,5 miljard dollar, terwijl in 2021 in totaal slechts ongeveer 100 miljoen dollar werd verkocht.

Merk: Nolan Bushnell
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: MakersPlace
Branche: Retail

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

616e014016272.image Art

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Reality Check

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.