ClickCease

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait. Een voice-over legt uit hoe Mission Extension Pods werken en hoe het de levensduur van een satelliet verlengt.

Het gebruik van een mobiel apparaat om toegang te krijgen tot de Portals to Space-website biedt een virtueel venster 22.000 mijl (35.000 km) boven de aarde. De ervaring bestaat uit een binnenkomend geanimeert ruimteschip en een verbonden voice-over die de reddingsoperatie van de satelliet bespreekt. De toepassing ontplooit ook het Missie Robotvoertuig dat, terwijl het met een snelheid van 27.000 km per uur voorbijraast, zijn antennes, zonnepanelen en geleidingssysteem uitrekt en de missie begint.

Diensten waarbij de ruimtevaart betrokken is, zijn de laatste jaren in opkomst door een toename van het aantal satellietlanceringen door privébedrijven of overheidsinstanties. Het gebruik van mobiele AR groeit dit jaar tot meer dan 1 miljard gebruikers en zorgt voor een vlottere ervaring in combinatie met 5G-internet, wat potentiële marketeers aantrekt.

Merk: Northrop Grumman
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: DenstuMB, Isobar
Branche: Educatie

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

616e014016272.image Art

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Reality Check

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.