NUSTL | Virtual Reality Training

NUSTL, een federaal laboratorium binnen het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, is op zoek naar informatie om potentiële leveranciers te identificeren van virtual reality-opleidingssystemen om eerstehulpverleners en ordehandhavers te trainen in zelfverdediging en actieve-reactieplannen in geval van nood.

NUSTL vraagt van potentiële leveranciers een trainingssysteem dat voorverpakt en gevalideerd is. Bovendien verdienen bedrijven met gedocumenteerde ervaring met het creëren van een VR- en AR-oplossing voor eerstehulpverleners de voorkeur. Bovendien moet het opleidingssysteem integreren met het leermanagementsysteem voor eerstehulpverleners om de opleiding te volgen en de vooruitgang te registreren.

Het SAVER-programma van NUSTL zal niet alleen eerstehulpverleners helpen bij de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van de apparatuur, maar ook bij het verstrekken van onbevooroordeelde, praktijkrelevante, operationeel gerichte beoordelingen en validaties van het VR-opleidingssysteem.

Organisatie: NUSTL
Technologie: Virtuele realiteit
Branche: Brandweer

Meer informatie over VR Training of VR onboarding?